FILMEZZUNK.HU
Előbbre hozták Mark Wahlberg új vígjátékát

Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

1582

Mark Wahlberg múltját állati cikinek tartják a gyerekei

Mindenkinek el kell indulni valahogy az életben. Van például, aki előbb utcagyerek lesz, akinek meggyűlik a baja a rendőrséggel, aztán rapper és alsónadrág-modell válik belőle, míg évek múltán szorgos munkával be nem verekszi magát a legnagyobb hollywoodi sztárok közé. Mark Wahlbergnek így fest a zanzásított életrajza, és ő büszke arra, hogy milyen mélyről milyen magasra jutott, a gyerekei azonban más véleményen vannak.

A srácoknak az utcagyerekség talán még menő is lenne, de hogy édesapjuk Marky Mark néven milyen gáz számokat adott elő, azt nem tudják megemészteni. Együttesének, a Marky Mark and the Funky Boysnak a Good Vibrations volt a legnagyobb slágere, és legutóbb ez verte ki a biztosítékot.

„A minap kimentem a feleségemmel meg a legnagyobb fiammal egy meccsre – mesélte Wahlberg egy beszélgetős műsorban. – A szünetben bejátszották a Good Vibrationst. A feleségem elkezdett röhögni, ránézek a fiamra, és azt látom, vörös fejjel igyekszik elbújni a sapkája mögé. Ezt én teljesen megértem, és nem akarom, hogy a múltam az ő terhük legyen, maradjon csak az enyém.”

Mark Wahlberget hamarosan az Instant családban láthatjuk. Az általa játszott karakter feleségével (Rose Byrne) három gyereket fogad örökbe, és sejtelme sincs arról, ezzel mekkora lavinát zúdít a nyakába. A rendező, Sean Anders saját tapasztalatai alapján készítette a vígjátékot, Wahlberggel pedig jól ismerik egymást, hiszen együtt vitték sikerre a Megjött apuci 1-2-t.

Magyar nyelvű előzetest kapott Mark Wahlberg új komédiája

(UIP hírek)


Article Tags: · ·