FILMEZZUNK.HU
Kaszál a Venom, jöhet a második rész?

A Sony 2020-ban két Marvel-filmet is bemutat

1735

A Sony 2020-ban két Marvel-filmet is bemutat

A Sony a Venom sikere után 2020-re két Marvel-film bemutatóját is kitűzte. Az egyik épp a Venom folytatása lehet, írja a widescreen.hu. A Sony Pictures stúdió a napokban megerősítette, hogy 2020-ban két Marvel-filmet is bemutat majd, azonban azt nem közölték, hogy mik lesznek azok, de azért nem nehéz kitalálni, hogy mik lesznek azok az alkotások. Az egyik filmet 2020. július 10-én fogják bemutatni a mozikban, a másikat pedig 2020. október 2-án.

Az egyik nagy valószínűséggel a nagyon sikeres Venom második része lesz, amit szépen felvezettek az első rész stáblista utáni jelenetében, amikor Woody Harrelson alakításában kaptunk egy rövid ízelítőt, hogy milyen lehet Cletus Kasady / Vérontó a folytatásban. A Venom forgatása alatt még közel sem volt biztos, hogy második részt kap, bár Tom Hardy többször elmondta, hogy három filmre szóló kontraktust írt alá a Sonyval, tehát rajta nem múlik semmi. És úgy tűnik, hogy a nézőkön sem, hiszen a film már átlépte a 700 millió dollárt is, miközben Kínában még csak most mutatkozott be a szimbiota. A Sony egyik legsikeresebb alkotásáról beszélünk, vagyis a második rész borítékolható.

Ami a másik filmet illeti, az vélhetően a Morbius, Az élő vámpír lesz Jared Leto játékában. A produktum már megerősítést nyert korábban, és Leto személyében főszereplőre is talált az alkotás, tehát a stúdiótól zöld lámpát kapott, eddig csak bemutató dátummal nem rendelkezett a Marvel alkotás. A filmet egyébként az Élet rendezője, Daniel Espinose forgatja.

Jared Leto elvállalta a Hugh Hefner-film főszerepét

Elsőre a nyári időzítés picit erősnek tűnik, hiszen a vakáció idején nem szoktak nagy kasszasikerek születni, de a Venom észbontó formája után a Sony talán szeretné megtörni ezt sorozatot. A Morbiusról a készítők korábban úgy fogalmaztak, hogy képregényfilm lesz, de horror elemekkel, ami megint csak aggodalomra adhat okot, de Jared Leto neve talán elég nagy ahhoz, hogy tömegeket vonzzon be a mozitermekbe.

Eddig a Marvel Studios is két filmet jegyzett be 2020-ra, az egyik biztosan a The Eternals lesz, vagyis az Örökkévalók, a másik minden bizonnyal Scarlett Johansson színésznő önálló filmje, a Fekete Özvegy – de fontos kihangsúlyozni, hogy a stúdió még mindig nem erősítette ezt meg. Hogy a Disney kezébe került Fox milyen szuperhősfilmmel készül a jövőben, hogy folytatódik az X-Menek útja és Deadpool kap-e harmadik részt, egyelőre nem világos, mint ahogy az sem, hogy a Warner Bros. a Birds of Preyen kívül milyen más szuperhős kalanddal készül-e.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · · · · ·