FILMEZZUNK.HU

Ők lehetnek a 21 Jump Street női főszereplős spinoffjának sztárjai

1669

21 Jump Street spinoff – Már ki is szemeltek két színésznőt a szerepekre

Úgy látszik, hogy a stúdiók továbbra is előszeretettel készítenek női főszereplős változatot jól ismert filmekből és franchise-okból (Lásd: SzellemirtókOcean’s 8 – Az évszázad átveréseWhat Men Want), ugyanis a Sony már nagyban készíti elő a 21 Jump Street-franchise női spinoffját, írja a hu.ign.com. Channing Tatumot és Jonah Hillt két feltörekvő színésznő válthatja a szerepben: Tiffany Haddish és Awkwafina.

21 Jump Street spinoff

A LEGO-kalandot és a Pókember: Irány a Pókverzumot jegyző Phil Lord és Chris Miller leghíresebb élőszereplős alkotásának számít a 21 Jump Street – A kopasz osztag, és annak folytatása, a 22 Jump Street – A túlkóros osztag. Az azonos című sorozaton alapuló vígjáték főszereplője két zsaru (Tatum és Hill), akik magukat középiskolásnak kiadva próbálnak meg rájönni, hogy ki terjeszti a drogot a diákok között. (A második rész ugyanez, csak középiskola helyett az egyetemen játszódik.) A női spinoff író-rendezője Rodney Rothman, aki a 22 Jump Street és az Irány a Pókverzum forgatókönyvén is dolgozott; a tervek szerint pedig a Lord-Miller páros producerként tér vissza a franchise-hoz.

Collider információi szerint a főszerepre a Girls Trippel berobbanó, azóta több vígjáték főszerepét eljátszó komikus-színésznőt, Tiffany Haddish-t szemelték ki, aki nem diákként, hanem tanárként épülne be a problémás középiskola közegébe. A stúdió jelöltje a másik főszerepre az Ocean’s 8 és az Amerikában nagyon kaszáló Crazy Rich Asians színésznője, Awkwafina, ő azonban már diáknak adná ki magát a filmben. Hivatalos megerősítés még nem érkezett a a castinghírekhez, de egyikük sem lenne meglepő választás a Sony részéről, hiszen egyre felkapottabb vígjáték-színésznőkről van szó. Már csak az a kérdés, hogy tudnak-e olyan remekül együttműködni a filmvásznon, mint Tatum és Hill?

Channing Tatum – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · ·