FILMEZZUNK.HU
Kiderült, kit játszik majd Jude Law a Marvel Kapitányban

Kiderült, kit játszik majd Jude Law a Marvel Kapitányban

1277

Kiderült, kit játszik majd Jude Law a Marvel Kapitányban

Egy képaláírás rántotta le a leplet Law karakteréről, aminek nem csak a rajongók fognak majd nagyon örülni. A Disney azért megpróbálta elrejteni, írja a Puliwood.hu. Végre hivatalosan is bejelentették, hogy a Marvel Studios következő nagy durranásában, a jövő márciusban érkező Marvel Kapitányban kit is fog alakítani Jude Law.

Kiderült, kit játszik majd Jude Law a Marvel Kapitányban

Azóta mentek a találgatások vele kapcsolatban, amióta leszerződött a szerepre, amit tovább bonyolított a két darab előzetesmegjelenése is, hiszen ezekben pár képkocka erejéig fel is tűnt (arról nem is beszélve, hogy az ő karakteréből készült Funko Pop figuráknál direkt nem volt odaírva a neve).

Viszont a Disney hivatalos weboldalára feltöltött képekhez (melyek a második trailerből lettek kivágva) készítettek rövid, egymondatos leírásokat is, és ezekből kiolvasható, hogy Jude Law Mar-Vellt fogja eljátszani, a Starforce nevű katonai egység vezetőjét. Íme a bizonyíték, bár azóta eltüntették a Mar-Vell nevet a képleírásból.

Akik olvastak akár csak egy Marvel Kapitány képregényt is, azok most széles mosollyal az arcukon vigyorognak, hiszen azáltal, hogy Law Mar-Vell karakterét fogja alakítani, rendre más lesz a felállás a közelgő filmben. Az eddigi híresztelések alapján sokan azt gondolták, hogy korunk legjobb mellékszereplője Yon-Rogg szerepében fog feltűnni. Ez amiatt fontos, mert Yon-Rogg (maradva a képregényes vonalon) az egyik legfőbb ellenfele Carol Danversnek, azaz Marvel Kapitánynak, a vezető Mar-Vellt viszont nemcsak barátjaként, de hűséges bajtársaként is kezeli a Brie Larson által alakított új szuperhős. Örülhetnek A galaxis őrzői rajongók, hiszen azáltal, hogy Mar-Vell fel fog tűnni a filmben, az egyik gonosz szerepében előreláthatólag megint Lee Pace fog brillírozni, mint a kékszínű, lekváros képű Ronan, a Vádló, bár a valódi fenyegetést a skrullok fogják jelenteni.

A Marvel Kapitány 2019. március 7-én fog debütálni a hazai mozikban, és mi már tűkön ülve várjuk, hogy jegyet válthassunk rá. A második előzetes láttán valóban leesett az állunk, és most már emiatt a kis hír miatt még inkább a hatása alá kerültünk. Csak győzzük kivárni a márciust…

A 8 legjobb Jude Law film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · ·