FILMEZZUNK.HU
2020-ban jön a Hang nélkül folytatása

A Hang nélkül második része teljesen más lesz

1397

A Hang nélkül második része teljesen más lesz

Hang nélkül című horror a 2018-as év egyik meglepetését hozta el a horrorműfajában, és világszerte több mint 300 millió dollárt zsebelt be, miközben a kritikusok és a nézők is elismerően nyilatkoztak Josh Krasinski rendező filmjéről, írja a widescreen.hu. A film sikere pedig arra biztatta a stúdiót, hogy folytatást készítsen, aminek sztoriját az első részt is jegyző Krasinksi ír, bár egyelőre nem tudni, hogy ki rendezi az alkotást.

Hang nélkül kritika

Nyilvánvalóan túl korai lenne még részleteket megosztani a folytatás cselekményéről, de Krasinski azért pár alapgondolatot elmondott a második részről, ahogy ő elképzeli a folytatást.

Az ötlet elég egyszerű. Most írom a forgatókönyvet, de támadt egy gondolat, amire felkaptam a fejem, hogy a legtöbb folytatás arról szól, hogy visszatér a hős vagy a gonosz. Fogod ezt a karaktert, akit az emberek egyszer már imádta, és visszahozod, miközben új világot teremtesz körülöttük. Egy pontosan ellentétes beállításunk van. Megvan a világ, akkor bárkit beletehetsz abba a világba, mert mindenki érteni fogja a kapcsolatot. Az ok, amiért úgy döntöttem, hogy végül visszatérek, ez a gazdag világ, és annyira szórakoztató felfedezni. Sok más dolog van, amire most láthatunk. Mindenki más ebben a világban megtapasztalja ezt, tehát kíváncsi vagyok, hogy néz ki egy másik nézőpontból.

Ez a megközelítés egy teljesen más értelmet ad a folytatásban, hiszen az első rész azzal ért véget, hogy a szereplők túlélték és rájöttek, hogyan győzhetik le szörnyeket. Krasinski korábban azt is elárulta, hogy eredetileg nem tervezett második részt a filmhez, lezártnak tekintette az első részt, ehhez képest franchise építés előtt állunk, s csak remélni tudjuk, hogy legalább annyira érdekes történettel áll elő, mint tette azt az első résznél.

Hang nélkül második részét 2020. május 15-én mutatják be a tengerentúlon.

Hang nélkül (2018) – Kritika

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · ·