FILMEZZUNK.HU
Peter Parker már a Vasember 2-ben felbukkant!

Peter Parker már a Vasember 2-ben felbukkant!

2007

Peter Parker már a Vasember 2-ben felbukkant!

Legifjabb filmes Pókemberünk, Tom Holland megerősített egy régóta keringő rajongói teóriát a Vasember 2-vel kapcsolatban, amire sokan talán nem is gondoltak, írja a puliwood.hu. Úgy tűnik, hogy Pókember alteregója, vagyis Peter Parker nem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bukkant fel először a Marvel Filmes Univerzumában.

Peter Parker már a Vasember 2-ben felbukkant!

Sok rajongónak már akkor szöget ütött a fejében a gondolat, mikor a Marvel és Sony egyezsége még csak egy beteljesületlen álomnak tűnt, hogy talán a 2010-es Vasember 2-ben Peter volt az a kisgyerek, aki Vasember sisakkal a fején szembenézett egy Justin Hammer által gyártott drabális robottal, majd Tony Stark menti meg őt a veszélytől. Tom Holland, a Pókember: Hazatérés címszereplője a Huffington Postnak adott nyilatkozatában megerősítette a teóriát, méghozzá a Marvel elnökére hivatkozva:

“Megerősíthetem, hogy az Peter Parker. Megerősíthetem, a mai naptól. Volt egy beszélgetésem Kevin Feige-val jó húsz perccel ezelőtt. Talán most ellőttem egy nagy, régi spoilert, de hát már ez van. Ez nagyon király. Imádom az elképzelést, hogy Peter Parker a kezdetektől fogva az univerzum része.”

Persze utólag könnyen belemagyarázható a helyzetbe, hogy a kis Peter Parker volt az, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a Stark Expo Queensben kapott helyet és sosem láttuk a kisfiú arcát a jelenetek során, vagyis könnyen lehetett az a kicsi Tom Holland-féle hálószövő is, aki kiharcolta, hogy ott lehessen a rendezvényen. Az idővonalon gond nélkül elhelyezhető a dolog és Pókember már része a Bosszúállók univerzumának, szóval minden klappol. Egy rejtéllyel kevesebb.

Bosszúállók 4 – egy új teória mindent felboríthat, amit eddig tudtunk

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·