FILMEZZUNK.HU
Végre elkészül Fekete Özvegy különálló mozija!

A Fekete Özvegy lehet a Marvel első korhatáros filmje

1950

A Fekete Özvegy lehet a Marvel első korhatáros filmje

A legfrissebb hírek szerint a Fekete Özvegy önálló filmje korhatáros besorolást kap a Marvel Moziverzumban, ez lesz az első felnőtteknek szóló képregényfilm, írja a widescreen.hu. A That Hashtag Show oldaltól Charles Murphy számolt be elsőként a hírről, miszerint Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film lehet a Marvel Studios első R-besorolású alkotása, így ezzel a világ legnagyobb képregényfilmeket gyártó stúdiója is belép a felnőtteket megcélzó korhatáros alkotások sorába.

10 dolog, amit nem gondoltál volna Scarlett Johanssonról

Murphy értesülései szerint a stúdió a forgatókönyv korai szakaszában éppen arról beszélget a készítőkkel, hogy korhatáros legyen a produktum. A korhatáros képregényfilmekkel először a 20th Century Fox próbálkozott, s rögtön elsöprő siker lett a Deadpool franchise, ami megágyazott a Logan – Farkas és a Deadpool 2 előtt.

A Marvel hivatalosan még nem jelentette be a filmet, de több színész, köztük Chris Evans is megerősítette, s már arról is olvashattunk az elmúlt időben, hogy Szicíliában is forgatnak I. világháborús jeleneteket a filmhez. A stúdió Cate Shortland (Lore) rendezőt kérte fel a projektre, a szkriptet pedig a Marvel Moziverzum egyik legnépszerűbb történetírója, Jac Schaeffer szállítja. Schaefferről a napokban derült ki, hogy ő készít forgatókönyvet a Loki minisorozathoz.

Sorozatokat kap Loki és Skarlát Boszorkány is

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · ·