FILMEZZUNK.HU

Rhodey, azaz Hadigép új páncélt kap a Bosszúállók: Végjátékra

1747

Rhodey, azaz Hadigép új páncélt kap a Bosszúállók: Végjátékra

Az elmúlt hetekben több Bosszúállók: Végjáték főszereplőről is láttunk akciófigurát, most Hadigépen és az új páncélján a sor, írja a widescreen.hu. Don Cheadle karaktere, Colonel Rhodey a szerencsések között tudhatja magát, hiszen ő túlélte Thanos Megtizedelését. A bemutatott akciófiguráknak és a hivatalos Bosszúállók: Végjáték képnek hála tudjuk, hogy a hősök újult erővel készülnek a visszavágóra, így Vasember (és Pepper Potts páncélja) mellett Hadigép is frissített páncélban tér vissza áprilisban.

Tegnap egy Twitter-felhasználó osztott meg képet Hadigép új ruhájáról, amivel a Bosszúállók következő kalandjában találkozunk. Már első ránézésre is durvább megjelenést kölcsönöz a karakternek az új páncél, és ha jobban megnézzük a páncél mellkasát, akkor némi hasonlóságot felfedezhetünk Hadigép új ruhája és Tony Stark a Vasember 2-ben viselt Silver Centrurion páncélja között. Kíváncsian várjuk, hogy Rhodey miként tett szert az új ruhára, hiszen Hadigép és Vasember útja egészen az Amerika kapitány: Polgárháború óta nem keresztezte egymást. Miközben Vasember az űrben és a Titánon küzdött Thanos-szal, addig Hadigép a vakandai fronton zúzta az ellenséget. A napokban frissítették a film szinopszisát is, mely szerint…

A BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ LESÚJTÓ ESEMÉNYEI UTÁN A VILÁGUNK SZÉTESŐBEN, KÖSZÖNHETŐEN THANOS, AZ ŐRÜLT TITÁN CSELEKEDETÉNEK. SZÖVETSÉGESEIK SEGÍTSÉGÉVEL, A BOSSZÚÁLLÓKNAK MÉG EGYSZER ÖSSZE KELL ÁLLNIUK, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY VISSZACSINÁLJÁK THANOS TETTÉT, S HELYREÁLLÍTSÁK AZ UNIVERZUMOT, MINDEGY, MILYEN KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRJON.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Teljes páncélban tér vissza Thanos a Bosszúállók: Végjátékban

(Forrás: widescreen.hu)


Article Tags: · · ·