FILMEZZUNK.HU
Családi bunyó (Fighting with My Family, 2019) - Előzetes

Befutott a Családi bunyó végső előzetese!

4395

Családi bunyó (Fighting with My Family, 2019) – Előzetes

Igaz történet, birkózással és sztárokkal megspékelve! Végső előzetest kapott Dwayne Johnson legújabb filmje! Van valami abban, hogy amint meghalljuk, hogy egy film (vagy bármilyen szórakoztatóipari alkotás) igaz történet alapján készült, felkapjuk a fejünket és érdeklődve nézünk a képernyőre/mozivászonra, írja a hu.ign.com. Ezzel Hollywood is tisztában van, hisz minden évben egészséges számú önéletrajzi alkotással gazdagodunk, de meg kell hagyni, hogy a Családi bunyó magyar címet kapó Fighting With My Family ezen felül is kitűnik az előbb említett produkciók tömegéből.

A történet egy Paige nevű lányra (Florence Pugh) koncentrál, aki egy birkózásmániás családban nőtt fel, ahol megszállott édesapja neveltetésének hála ő is kacérkodni kezd a pankráció kicsit sem nőies sportágával. Az előzetes első fele a szürreális helyzetből fakadó komikumra koncentrál, de persze drámából sem lesz hiány, ezt annak a sztoriszálnak köszönhetjük, hogy a WWE-szervezet egyedül Paige-re kíváncsi, de nem szeretnék alkalmazni a lány szintén birkózói ambíciókat dédelgető testvérét, Zaket.

Persze a film mögött álló kreatív elmék emellett sem bíztak semmit a véletlenre, olyan sztárokkal töltik majd fel a játékidőt, mint Dwayne Johnson, Lena Headey vagy Vince Vaughn, a rendezői székbe pedig azt a Stephen Merchant ültették, akinek minden idők talán legformabontóbb tévés komédiáját, a The Office eredeti, Egyesült Királyságban készült verzióját köszönhetjük. A Családi bunyó 2019. március 14-én mutatkozik be a magyarországi mozikban.

Dwayne Johnson a filmtörténet legtöbbet kereső sztárja

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · · · · · · ·