FILMEZZUNK.HU
The Eternals

Gigászi lesz a Marvel következő kozmikus filmje

1794

Gigászi lesz a Marvel következő kozmikus filmje

A Marvel Studios elnöke beszélt az MFU jövőjéről a Bosszúállók: Végjátékon túl. Teljesen egyedi és az eddigiektől merőben különböző filmekkel készül a stúdió, írja a Puliwood.hu. A nézők számára még jobbára ködös a Marvel filmek jövője, azonban Kevin Feige fejében már régen kialakultak az elkövetkező évekre szóló tervek. Az egészen biztos, hogy számos új karakterrel fog bővülni az univerzum, mivel jópár színész le fog köszönni az eredeti bagázsból, így pótolni kell őket valahogyan. Erről egyrészt a Foxnál vendégeskedő szuperhősök fognak gonoskodni, akik hosszú idő után visszatérnek eredeti tulajdonusokhoz, másrészt viszont olyan új és eddig sosem látott hősök töltik majd ki az űrt, mint például a The Eternals csapata.

The Eternals

Galaxis Őrzői sikerén felbuzdulva a stúdió tovább folytatja kozmikus kalandozásait. Erre az irányvonalra már a Thor: Ragnarök is rájátszott, valamint a hamarosan mozikba kerülő Marvel Kapitánynak is bőven lesz köze hozzá. A Jack Kirby történetén alapuló The Eternals azonban minden eddiginél magasabbra teheti a lécet, legalábbis méreteiben mindenképpen óriási lesz Feige szerint.

“Jack Kirby egy roppantul elképesztő és gigászi alkotást tett le az asztalra az Eternals-al, ami több tízezer év történéseit foglalja magába. Ilyesmibe még nem vágtuk bele a fejszénket és többek között ezért is tetszett meg annyira ez a történet. A Végjátékot és a Pókember: Idegenbent követően igyekszünk minden filmünket különbözővé és egyedivé tenni.

Természetesen a visszatérő karakterek továbbra is a filmek szerves részét képzik majd. Ugyanakkor szeretnénk új karkatereket is bemutatni, olyanokat, akikről még nem hallott a világ. Akárcsak a Galaxis Őrzői volt, vagy éppen a Bosszúállók, mielőtt megfilmesítettük volna. Sok-sok ilyen van. Az Eternals egy egész csapat, de tetszik az az ötlet, hogy rögtön egy egész csapatot mutassunk be, ahelyett, hogy szépen felépítenénk a tagokat, mint a Bosszúállóknál tettük. Hasonló lesz a Galaxis Őrzőihez. Na, nem stílusában, hanem abban, hogy rögtön bemutatunk egy egész csapatnyi karaktert.”

A stúdión múlik, hogy mennyire maradnak képregényhűek az új csapat bemutatásakor, azonban nem feltétlenül kell a nulláról indulniuk. A képregényekben kiderült, hogy például Thanos is egy Eternal így akár ő is jó kapocs lehet a már létező univerzum és az új irányvonal között. Természetesen az is érthető lenne, ha a Végjáték után már inkább mellőznék Thanost, viszont az Eternalst megteremtő Celestial lények még mindig összekötő fonalat nyújthatnak (ilyen volt Peter apja, Ego a Galaxis Őrzői 2-ben).

A The Eternals film forgatókönyvén Matthew és Ryan Firpo dolgoznak, míg a rendezői pozíciót Chloe Zhao tölti be. A tervezett premierdátumról egyelőre nincs információ.

Bosszúállók: Végjáték / Pókember adja a legújabb elmélet alapját

(Forrás: Puliwood.hu)


Article Tags: · · · ·