FILMEZZUNK.HU
Mark Hamill szerint a Lucasfilm tönkreteszi a Star Wars hagyatékát

Mark Hamill szerint a Lucasfilm tönkreteszi a Star Wars hagyatékát

1306

Mark Hamill szerint a Lucasfilm tönkreteszi a Star Wars hagyatékát

Mark Hamill nemrég a Den pf Geek-nek adott interjút – és bár a Star Wars: Episode IX forgatása már lezajlott, arról pedig nem tudunk még hivatalosan, hogy a színész felbukkan-e benne, természetesen beszélt a Star Warsról is, írja a mafab.hu.

12 dolog, amit tutira nem tudtál Mark Hamillről

A színész óvatosan ugyan, és korántsem olyan hévvel, mint ahogy a rajongók szokták, de kifejtette véleményét az új filmekkel kapcsolatban és azt sem rejtette véka alá, hogy ő bizony sok mindent máshogy csinált volna. De nem ő a forgatókönyvíró és a rendező, tehát teszi, amit tennie kell.

Az interjúban felemlegette, hogy egyszer úgy írta le a Star Wars-rajongókat, mint akik szenvedélyesek és nem félnek kimondani a véleményüket – és akik úgy érzik, hogy egy kicsit ők is birtokolják ezeket a történeteket, mert annyi időt töltöttek el a karakterekkel. Aztán rájött, hogy ezzel tulajdonképpen saját magát jellemezte – és ez néha nagy gondok elé állította.

A színész egy zenészhez hasonlította magát, akinek le kell játszania az elé tett kottát, még akkor is, ha nem tetszik neki a dallam – hiszen nem ő írja a zenét.

Hamill arra is kitért, hogy mik voltak azok a pontok, amik egyáltalán nem tetszettek neki az új filmek történetében. Két dolgot sajnált nagyon: hogy meghal Han Solo, így már sosem tűnik fel a két karakter együtt a vásznon – sem pedig hármasban Leiával -, illetve egy kicsit nehezményezte azt is, hogy Luke olyan kevés időt kap, és rögtön meg is hal a 8. epizód végén.

Illetve felemlegetett még egy esetet, ami szerinte jól jelzi azt a hozzáállást, ami végigvonul az új filmeken: Luke egyszer elsétál 3CPO mellett, és még csak meg sem ismerik egymást. A színész először úgy reagált erre, hogy ezt nem képes megcsinálni – erre pedig egy tökéletes választ kapott a forgatókönyvből: Felejtsd el a múltat, öld meg, hogyha kell – és szerinte a stáb ebben igen jó munkát végzett.

12 dolog, amit biztosan nem tudtál Mark Hamillről

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·