FILMEZZUNK.HU
Amerika Kapitány páros lábbal szállt bele az aktuálpolitikába

Amerika Kapitány páros lábbal szállt bele az aktuálpolitikába

3238

Amerika Kapitány páros lábbal szállt bele az aktuálpolitikába

Hamarosan a mozikban a Bosszúállók: Végjáték, amely nem csupán az év egyik legjobban várt filmje, de mint kiderült a filmes univerzumot meghatározó színészgárda néhány tagjának egyben utolsó Marvel produkciója.

Chris Evans érdekességek

Minden valószínűséggel tehát Chris Evanst is utoljára láthatják a nézők Amerika Kapitány szerepében. A színész azonban nem csak a szerepről vált ismertté az utóbbi időkben, hanem egyik közösségi oldalán rendszeresen Donald Trump elnök politikájának kritizálásával is.

„Csalódnék magamban, ha nem szólalnék fel.”, jegyezte meg egy interjú alkalmával Evans, akit szemmel láthatóan egyáltalán nem foglalkoztat, hogy mindezzel nem kevés rajongóját veszítheti el.

És, hogy mit gondol minderről Kevin Feige, a Marvel elnöke? „Úgy gondolom, hogy mindez nagyon dicséretes és nemes dolog. Pontosan az, amit maga Amerika Kapitány tenne. El is mondtam Chris-nek, hogy a jellemvonásaik egyre inkább összeolvadnak.

A színész azonban túllendült a napokban azon, hogy pusztán twitter bejegyzésekben adjon hangot egyet nem értésének az USA elnökével szemben, és rövidesen egy weboldalt kíván üzemeltetni, amelynek célja, hogy „a tájékozódni kívánó, empatikus és felellőség teljes polgárokat informálja”.

Chris Evanst Amerika Kapitányként utoljára ez év április 25-én mozikba kerülő Végjátékban láthatják majd a hazai nézők.

Nézz be a Bosszúállók: Végjáték kulisszái mögé

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·