FILMEZZUNK.HU
Kiszivárgott a Bosszúállók 4 cselekménye, így kerüld el a spoilereket!

Kiszivárgott a Bosszúállók 4 cselekménye, így kerüld el a spoilereket!

1838

Kiszivárgott a Bosszúállók 4 cselekménye, így kerüld el a spoilereket!

Bár a Marvel mindent elkövet, hogy titokban tartsa a Bosszúállók: Végjáték cselekményét, úgy tűnik, mégis valami hiba csúszhatott a gépezetbe, ugyanis a Twittert ellepték a filmmel kapcsolatos durva spoilerek.

Sok rajongó arra figyelmeztette a többieket, hogy legyenek óvatosak a közösségi portálon, sőt, sokan úgy döntöttek, az elkövetkező 11 napban egyszerűen nem nyitják meg a Twittert, nehogy belefussanak egy olyan tweetbe, ami elrontaná az élményt a számukra. Így mi is arra intünk mindenkit, hogy vagy legyenek igen körültekintőek, vagy inkább járjanak el hasonlóan, mint az említett felhasználók.

Ugyanerre figyelmeztetett egy korábbi interjúban a film rendezőpárosa, akik emellett arra kérték az internetezőket, hogy ne terjesszék a spoilereket.

“Biztos vagyok benne, hogy idén egy újabb levelet fogunk írni, amiben azt mondjuk majd, inkább maradjatok távol az internettől. Úgy gondolom, hogy ebben a filmben még több spoiler van, mint az előzőben. Ez a kultúra mindent azonnal tudni akar, és ez csak egyre rosszabb lesz. A világ egy nagy háló, melyet a közösségi média köt össze, az információ másodperceken belül el tud terjedni. Ha 10 éve követed a Marvel-filmek nagyívű történetét, meg akarod óvni magad. Mindenkit arra bíztatok, hogy nézze meg a filmet a nyitóhétvégén, mert biztos vagyok benne, hogy amint a vászonra kerül a film, minden azonnal kikerül majd az internetre” – figyelmeztetett Joe Russo a Box Office Pro-nak adott interjújában.

A lényeg tehát, hogy legyetek Ti is nagyon óvatosak a közösségi médiában, különösen a Twitteren, mert olyanba futhattok bele, ami tönkreteheti az élményt. A Bosszúállók: Végjáték április 25-től látható a hazai mozikban.

Nézz be a Bosszúállók: Végjáték kulisszái mögé

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·