Hatalmasat kaszált Dwayne Johnson a Hobbs és Shaw-val

Hatalmasat kaszált Dwayne Johnson a Hobbs és Shaw-val

874

Hatalmasat kaszált Dwayne Johnson a Hobbs és Shaw-val

A Universal stúdió összesen 41 millió dollárral jutalmazza a Halálos iramban: Hobbs és Shaw három főszereplőjét, írja a Variety. Dwayne Johnson 20 milliót kap (ennyi a szupersztárok rendes tarifája filmenként), Jason Statham 13 milliót számlázhat, míg a főgonoszt alakító  Idris Elbának 8 millióval szúrták ki a szemét.

Dwayne Johnson királynak áll Robert Zemeckis új filmjében

Ami a film történetét illeti, amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat. Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget – és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga – a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb. A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Ha a film nyereséges lesz, ami elég valószínűnek tűnik, Johnson és Statham további tízmilliókkal gyarapodnak, mivel nemcsak főszereplők, hanem producerek is.

Ha szeretnél még több képet, előzeteseket megnézni a filmről látogass el az sfilm oldalára: Halálos iramban: Hobbs és Shaw

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download