James Belushi legjobb filmjei

James Belushi 7 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

11352

James Belushi legjobb filmjei

A több, mint 60 filmet maga mögött tudó e heti szülinapos színészünk James Belushi. A chicago-i születésű, albán gyökerekkel rendelkező színész humoristaként és akció színészként járta körbe a földet. Családi élete nem volt könnyű ugyan, de a színészi pályán szükséges mennyei tehetsége már az általános iskolában megmutatkozott. Lássunk hát egy összeállítást a legjobbakból amiket alkotott.

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely James Belushi produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

7. Mr. Végzet (1990)

Nem telik el nap, hogy Larry ne gondolna arra az elhibázott ütésre azon az évtizedekkel korábbi baseball-meccsen. Ha akkor hozza a formáját, most nem unalmas aktakukac lenne, hanem talán egy népszerű és kő gazdag sztár, álomautóval, álomotthonnal, álomnőkkel körülvéve! De ami történt, megtörtént. A múltat már nem lehet megváltoztatni… legalábbis így tudtuk eddig. Larry azonban szó szerint belebotlik egy különös idegenbe, és amikor felocsúdik, máris abban a fantázia-életben találja magát, amelyről úgy hitte, örökre vágyálom marad csupán! Larry gazdag, sikeres, hatalmas villája előtt méregdrága sportkocsik sorakoznak és a felesége is olyan, mintha most lépett volna le az egyik divatház kifutójáról! Csoda történt! Larry új esélyt kapott, új életet. Kell is neki néhány nap mire rájön, hogy ez az élet sem fenékig tejfel!

Mr. Végzet (Mr. Destiny, 1990)

6. Volt egyszer egy gyilkosság (1992)

A simlis párocska elkódorgott kutyust talál, és a borsos jutalom reményében a nyakörvén található címre viszi. Ott azonban pénz helyett egy hulla vár rájuk, és a rendőrség további öt gyanúsított társaságában őrizetbe veszi őket. Mindenki a legkülönbözőbb trükkökkel és hazugságokkal igyekszik kivágni magát szorult helyzetéből…

Volt egyszer egy gyilkosság (Once Upon a Crime..., 1992)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Írj hozzászólást!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download