FILMEZZUNK.HU
A legjobb szörfös filmek

8 szörfös film, amit még a nyáron látnod kell

36152

5. Vigyázz, kész, szörf (Surf’s Up, 2007)

A pingvinek – legalábbis a jó fejek – hangosak, pörgősek, szeretik a veszélyt, az izgalmakat és a virágmintás, tarka ingeket. És imádnak szörfölni. Cody Maverick még alig kelt ki a tojásból, de már szörfversenyző akart lenni. Amikor lehet, be is nevez a Nagy Zé, az első hullámlovas pingvin emlékére rendezett versenyre. Míg a hullámderbire utazik, szerez néhány barátot, meg pár ellenséget, sokat nyilatkozik a tévének, és megismerkedik egy különös, bölcs öreggel – akiről kiderül, hogy nem más, mint a világ legjobb szörföse: a Nagy Zé.

4. Nagy szerda (Big Wednesday, 1978)

Bárhová is sodorja őket a sors, a három szörfös jó barát tudja, hogy mindig összetartoznak.áááAmikor eljön az ideje Matt, Jack és Leroy készen állnak, hogy meglovagolják a kaliforniai partoknál megjelenő hat méteres hullámokat.áááA Nagyszerda nemcsak a szörfös-kultusznak állít emléket, hanem a hatvanas-hetvenes évek hű krónikája is barátságról és felnőtté válásról.

Nagy szerda (Big Wednesday, 1978)

3. Hullámok bajnoka (North Shore, 1987)

Rick (Matt Adler) jövő ősztől művészeti iskolába készül, és ezt a nyarat Hawaii-on tölti. Semmit nem tud a helyi szokásokról, ami kezdetben elég sok problémát okoz neki. Azonban véletlenül Chandler (Gregory Harrison) guru házában kap egy szobát, aki megtanítja neki, mi a különbség azok között, akik szívből szörföznek és azok között, akiket csak a pénz és a hírnév érdekel. Ráadásul egy helyi szépség figyelmét is sikerül felkeltenie.

Hullámok bajnoka (North Shore, 1987)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·