FILMEZZUNK.HU

Will Smith rekordot ünnepel, a vártnál is nagyobb siker az Aladdin

1251

Will Smith rekordot ünnepel, a vártnál is nagyobb siker az Aladdin

Will Smith számára jól indult a hét, hiszen az elmúlt 20 éven keresztül a A függetlenség napja jelentette karrierjének egyik legkiemelkedőbb darabját. A film a mai napig 817 millió dolláros bevételt termelt, ám ezt a rekordot a napokban túlszárnyalta az Aladdin élőszereplős filmváltozata, amelyben Smith magát Geniet alakítja. A film korábban megjelent első előzetese a legtöbbek számára nem tűnt kifejezetten bizalomgerjesztőnek, a meserajongók igencsak aggódtak a végeredményért.

Aladdin (2019) [Kritika]

A május végén mozikba került Aladdin mostanra azonban 874 millió dollárt hozott a konyhára, és bár mind a nézőket, mind pedig a kritikusokat lenyűgözte a Disney legújabb produkciója, többen Smith alakításának tulajdonították a film sikerét. Úgy tűnik, hogy a színészt rendkívül meghatotta a hír, hiszen nyomban egy videó üzenetben köszönte meg a rajongóknak a támogatásukat.

„A legnagyobb film, amelyben egész karrierem során részt vehettem. Szeretném mindenkinek megköszönni a világon.”

A sikertörténetek várhatóan egyelőre még nincs vége, hiszen az idén, július 18-án a hazai mozikba is megérkezik Az oroszlánkirály, amely nagy valószínűséggel még nagyobbat szól majd a mozikban.

Aladdin (2019) [Kritika]

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·