Hivatalos: Stallone elkészíti a Feláldozhatók 4-et!

Hivatalos: Stallone elkészíti a Feláldozhatók 4-et!

10517

Hivatalos: Stallone elkészíti a Feláldozhatók 4-et!

A hírt egy instagram posztban jelentette be nemrégiben a színész! Az Expendables filmek egyesítették a 80-as és 90-es évek legnagyobb akciócsillagait, és a 2010-es első rész hatalmas sikert aratott a rajongók körében, amely világszerte 274 millió dollárt fialt. A második rész 2012-ben készült el, és mintegy 314 millió dollárt zsebelt be. A harmadik felvonás ellenben csalódást keltő volt, hiszen el kellett rontani egy PG-13-as korhatárbesorolással az egészet. A bevételeken is meglátszott, így mintegy 100 millió dollárral keresett kevesebbet, mint a második rész.

The Expendables 3. - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3, 2014)

Stallone már régóta tervezi a negyedik etapot, de a hivatalos bejelentésre csak most került sor. Egész eddig nagyon úgy tűnt, hogy a terveknek végleg lőttek. A színész szeretné ha a negyedik rész megint R-korhatáros lenne, hiszen a bevételek elmaradását a harmadik rész esetében ennek a számlájára írja. Az is kiderült, hogy Terry Crews nem fog visszatérni Hale Caesar szerepében. Az ok annyi, hogy Crews korábban megvádolta a WME tehetségkutatóját, Adam Venitet azzal, hogy szexuálisan zaklatta őt.

Avi Lerner, az Expendables filmek producere pedig állítólag megfenyegette a színészt, hogy ha nem vonja vissza a vádakat Venit ellen, akkor nem fog szerepelni az új filmben. Azt egyelőre nem tudni, hogy Stallone tervez-e valamit, hogy Crews végül mégis benne lehessen a filmben. A film történetéről persze még semmit nem tudni, hiszen az még valószínűleg forgatókönyv formában sem létezik a teljes valójában, illetve még premierdátumot sem tudunk mondani hozzá.

15 korhatáros akciófilm, amit egyszer az életben látnia kell

(Forrás: acinemanias.com)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download