FILMEZZUNK.HU
Hivatalos: Stallone elkészíti a Feláldozhatók 4-et!

Az eredeti szereplőgárdával jöhet a Feláldozhatók 4!

27709

Jöhet a Feláldozhatók 4!

Noha jó ideje igencsak hallgatás lengi körül a produkciót, úgy tűnik, hogy ezt a csendet most a film egyik visszatérő szereplője Randy Couture törte meg, aki a The Action Elite magazinnak adott interjújában elárult néhány részletet az előkészületekkel kapcsolatban.

The Expendables 3. - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3, 2014)

Nagyon úgy állnak a dolgok, hogy elkészülhet a film! A múlt évben megkaptam a forgatókönyvet, amit egyszerűen jó volt olvasni, renek munka. Ugyanakkor abban már nem vagyok biztos, mikor fogunk bele pontosan a gyártásba. Rengeteg dolog van még, amit a kulisszák mögött le kell egyeztetniük a producereknek, de bízom benne, hogy hamarosan elkezdhetjük a munkálatokat” – nyilatkozta Couture.

Persze egyelőre nem mindenki tette le a garast a film mellett a megszokott szereplőgárdából, Terry Crews korábban elárulta, hogy egyelőre semmit nem tud a film forgatókönyvéről. Mindenesetre maga Arnold Schwarzenegger szívesen részt venne a “buliban”, feltéve ha Sylvester Stallone is. “Nincs Feláldozhatók Sly nélkül, nem is csinálnám meg nélküle. Nem láttam még a forgatókönyvből, csak azt tudom, hogy hamarosan forgatni akarnak.” – nyilatkozta korábban Schwarzenegger. Bár egyelőre valóban ködös a Feláldozhatók 4 előkészítése, várhatóan azonban nemsokára csakugyan hallunk valami biztatót is a filmről.

10 filmsztár, akinek nagyot lendített a karrierjén a szuperhősszerep

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · ·