FILMEZZUNK.HU
Penge is csatlakozott az Marvel Moziverzumhoz

Penge is csatlakozott a Marvel Moziverzumhoz

2160

Penge is csatlakozott az Marvel Moziverzumhoz

A Marvel Studios nem kevés puskaporral érkezett meg az idei Comic-Conra. A negyedik fázis összes projektjéről lerántották a leplet, és ez bizony nem kevesebb mint 10 filmet és sorozatot takar 2021-ig bezárólag. De még ez sem volt elég Kevin Feige-éknak, akik azt is bejelentették, hogy Penge is visszatér, méghozzá a nagyvászonra!

Penge is csatlakozott az Marvel Moziverzumhoz

A Holdfényért és a Zöld könyvért is aranyszoborral kitüntetett Mahershala Ali lesz ugyanis a félig ember, félig vámpír vérszívóirtó.

Egyelőre csak egy logót kaptunk, no meg felfedték a címszereplő személyét is, aki bizony nem kispályás: egy kétszeres Oscar-díjas színész bújik majd Penge bőrébe! Igen, jól olvastátok!

A Holdfényért és a Zöld könyvért is aranyszoborral kitüntetett Mahershala Ali lesz ugyanis a félig ember, félig vámpír vérszívóirtó. A projektről egyelőre azt sem tudjuk, hogy pontosan hol foglal helyet az MCU-n belül, mert a negyedik fázist összegző képen nem találni a logóját. Szóval valószínűleg legkorábban 2022-ben láthatjuk majd Pengét a vásznon, vagy az is elképzelhető, hogy a 4. fázis mellett a Marvel elkezd egy újabb, sötétebb vonalat…

A Marvel 4. fázisában kulcsszerepet kaphatnak az LMBTQ-hősök

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · · ·