FILMEZZUNK.HU
Hihetetlen, máris 1 milliárd felett Az oroszlánkirály!

Hihetetlen, máris 1 milliárd felett Az oroszlánkirály!

1549

Hihetetlen, máris 1 milliárd felett Az oroszlánkirály!

Ha megkérdeznénk Az oroszlánkirály című filmet rendező Jon Favreau-t, hogy is érzi magát a bőrében mostanság, nem valószínű, hogy lenne oka panaszkodni. Idén július elején került a mozikba a Pókember – Idegenben, amelyben a színész Vasember, azaz Tony Stark egyik legjobb barátját, Happyt alakította. A film bevétele épp a napokban lépte át az 1 milliárd dollárt, ezzel pedig zöld út nyílt a Sony részéről is, hogy elkészüljön a harmadik rész.

Az oroszlánkirály (2019) - Kritika

Favreau rendezte ugyanakkor a Disney egy másik idei nagy dobását, Az oroszlánkirályt. Bár a produkció kissé felemás kritikai fogadtatásban részesült, ennek ellenére a fotorealisztikus látvány egyaránt lenyűgözte a rajongókat és a szakmát egyaránt. Csak idő kérdése volt, hogy Az oroszlánkirály idén a negyedik olyan Disney produkció legyen, amely szintén besöpri az 1 milliárdot a kasszáknál, és erre mindössze 19 napot kellett várniuk a készítőknek a premiertől kezdve.

Korábban már megírtuk, hogy az idei év a stúdió legsikeresebb éve fennállása óta, az év második része pedig még hátravan, hiszen érkezik a Jégvarázs 2 és a Star Wars: Skywalker kora.

Az oroszlánkirály (2019) – Kritika

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·