Christopher Nolan titokban elkészítette az Eredet 2-t?

Christopher Nolan titokban elkészítette az Eredet 2-t?

1485

Christopher Nolan titokban elkészítette az Eredet 2-t?

A múlt hét folyamán megérkezett a mozikba a Halálos iramban első spin-offja, a Hobbs és Shaw, amelynek vetítése előtt a rajongók ízelítőt kaphattak Christopher Nolan legújabb készülő filmjéből. Bár egyelőre hivatalosan egy videó megosztó portálon sem elérhető a bejátszás, a legtöbben azok közül, akik láthatták, máris az Eredet folytatását vélik felfedezni a Tenetben. A szinopszis noha nem ismert, Nolan legújabb produkciója várhatóan egy új generációs kémtörténet lesz majd.

Eredet (Inception, 2010)

A Hollywood Reporter magazinnál az egyik legvalószínűbb elmélet szerint a Tenetben a már az Eredetből ismert incepció, azaz a gondolat beültetés technológiája köszön majd vissza, amelyet ezúttal a hadsereg számára fejlesztettek ki. Annak idején az Eredet lezárása számos vitát gerjesztett a nézők körében. A film cselekménye ugyanis a mai napig nyitott maradt arra vonatkozóan, hogy a főszereplő, Dominick „Dom” Cobb (Leonardo DiCaprio) hazajutott-e végül a családjához.

A Tenet várhatóan 2020. július 17-én kerül majd a mozikba olyan nevekkel, mint Michael CaineKenneth BranaghRobert Pattinson és John David Washington.

A 10 legjobb Christopher Nolan által rendezett film

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download