FILMEZZUNK.HU
Megérkezett az ÁLOM DOKTOR új szinkronos előzetese!

Megérkezett az ÁLOM DOKTOR új szinkronos előzetese!

2397

Álom doktor (Doctor Sleep, 2019) – Előzetes

Van okuk az örömre Stephen King rajongóinak: az idei Kedvencek temetője után az év második felében jön a Ragyogás folytatása, az Álom doktor is, melyhez megérkezett az új magyar nyelvű filmelőzetes.

Bár a Ragyogás folytatásának könyv változata nem aratott osztatlan sikert a kritikusok és az olvasók körében sem, a regény alapján forgatott filmnek minden esélye megvan erre. A főszerepet ugyanis Ewan McGregor alakítja, rajta kívül pedig olyan sztárokat láthatunk majd az adaptációban, mint Rebecca Ferguson (Mission: Impossible 6), Jacob Tremblay (A szoba zseniális gyerekszínésze) vagy Bruce Greenwood.

Az Álom doktor története néhány évtizeddel a Ragyogás eseményei után veszi fel a fonalat. A sztori a már felnőtt Danny Torrance köré épül, akinek alaposan meggyűlt a baja a Panoráma Szállóban történt hátborzongató eseménysorozat feldolgozásával. Miután sikeresen kigyógyul alkoholfüggőségéből, ápolóként vállal állást, ahol képességeit arra használja, hogy enyhülést hozzon a halálos betegségben szenvedők számára. Innen ered az Álom doktor név. Az élete azonban ismét gyökeres változás előtt áll, ugyanis megismerkedik egy fiatal lánnyal, aki az övéhez mérhető különleges képességekkel bír.

Az Álom doktor rendezői székét a horrorok terén már veteránokhoz fogható tapasztalattal rendelkező Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Bilincsben, ami szintén Stephen King adaptáció) foglalhatta el. Stephen King regényének filmadaptációja novembertől a mozikban!

10 Stephen King filmadaptáció, amit látnod kell

Forrás: mafab.hu


Article Tags: · · · · · · · · · ·