FILMEZZUNK.HU
Susi és Tekergő (Lady and the Tramp, 2019) - Előzetes

Susi és Tekergő: Mesésen fest az új Disney adaptáció előzetese!

3396

Susi és Tekergő (Lady and the Tramp, 2019) – Előzetes

Megérkezett az 1955-ös Disney klasszikus, Susi és Tekergő modern adaptációjának első teljes értékű előzetese, mely jó eséllyel azokat is meg fogja győzni, akik nem igazán lelkesedtek Az oroszlánkirály igen valósághű, de annál lelketlenebb animált karaktereiért. A mostani feldolgozásban ugyanis a stúdió egy jól bevált módszerhez tért vissza, és a valódi kutyákkal felvett jelentetekre segítettek rá utólag az animációs szakemberek. Ennek megfelelően pedig a Susi és Tekergő főszereplői valóban lényegesen kifejezőbbnek tűnnek.

A film főszereplője Tekergő, egy jó kedélyű és bohém gazdátlan kutya, akit összehoz a sors az elkényeztetett Susival. Bár a két ebet szakadékok választják el egymástól, amikor Susi bajba kerül, Tekergő az egyetlen, aki a segítségére siet.

A rendezői széket Charlie Bean foglalhatta el, míg a főbb szereplők hangjait Tessa ThompsonSam ElliottJustin TherouxBenedict Wong és Kiersey Clemons kölcsönzi. A Susi és Tekergő nem lesz látható a mozikban, a Disney kizárólag a hamarosan induló streaming szolgáltatásában, a Disney+-on teszi elérhető a filmet november 12-től.

10 kutyás film, amit egyszer az életben látnod kell

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·