FILMEZZUNK.HU
Jégvarázs 2: Új előzetes jött a mindenki által várt folytatáshoz!

Jégvarázs 2: Új előzetes jött a mindenki által várt folytatáshoz!

4971

Jégvarázs 2 (Frozen 2, 2019) – Előzetes

2013-ban hatalmasat robbant a Frozen, avagy a Jégvarázs, így egyértelmű volt, hogy előbb-utóbb elkészül a mesefilm folytatása is. A Jégvarázs 2. (eredeti cím: Frozen 2) 2019-ben bemutatott amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a 2013-as Jégvarázs folytatása, a Walt Disney Animation Studios 58. filmje. Az animációs játékfilm rendezői Chris Buck és Jennifer Lee, producere Peter Del Vecho. A forgatókönyvet Allison Schroeder és Jennifer Lee írta, a zenéjét Christophe Beck szerezte.

A cselekmény három évvel az első rész cselekményét követően játszódik. Elsa furcsa hangot hall, amely északra hívja. Anna, Kristoff, Olaf, és Sven kíséretében útnak indul, és elhagyja szülőföldjét, Arendelle-t, hogy felfedezze honnan ered varázsereje és megmentse királyságát.

A Jégvarázs 2. világpremierjét a hollywoodi Dolby Színházban tartották 2019. november 7-én. Észak-Amerikában 2019. november 22-én, Magyarországon egy nappal korábban, 2019. november 21-én mutatják be a mozikban a Fórum Hungary jóvoltából.

Bődületes rekordot döntött a Jégvarázs 2

(Forrás: origo.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·