Filmajánló szombat estére (02.17)

Mel Gibson és Danny Glover főszereplésével jön a Halálos fegyver 5

4207

Jön a Halálos fegyver 5

Bár a rajongók nagy része valószínűleg már rég feladta a reményt, Richard Donner rendező szerint továbbra is képben van a Halálos fegyver 5., annak ellenére, hogy néhány hónapja épp ő nyilatkozta, hogy a Warner Bros. jogi osztálya minden erejével próbálja megakadályozni a film létrejöttét. A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint a Halálos fegyver 5. korai előkészületei legalábbis már nagy erőkkel zajlanak, amelyben Mel Gibson és Danny Glover is visszatér majd, ráadásul Joe Pesci is újra feltűnhet majd a produkcióban.

Halálos fegyver 2. (Lethal Weapon 2, 1989)

A Halálos fegyver 5. egyike a számtalan évek óta szóbeszéd tárgyát képező folytatásnak – 2009-ben még úgy tűnt, a franchise teljesen halott, majd 2014-ben felreppent egy olyan pletyka, mely szerint egy reboot készülhet belőle, Chris Hemsworth főszereplésével. Egy időben még Shane Black, az eredeti film forgatókönyvírója is elárulta, hogy vannak tervei a folytatást illetően, ám ezt követően már erről sem lehetett hallani. Tavalyi aztán úgy tűnt, tényleg lesz valami a projektből, a hírekben ugyanis az állt, hogy a Warner Bros. komolyan foglalkozni kezdett vele, sőt, a 88 éves Richard Donner, valamint Mel Gibson és Danny Glover visszatérését is elhintették.

Richard Donner korábban azt nyilatkozta, hogy a Halálos fegyver 5. címe Lethal Final lesz. Bár hivatalos szinoposzist természetesen nem kapott még a film, az értesülések szerint a sztori továbbra sem bonyolódik túl majd, miszerint a két nyomozó kénytelen lesz majd feladni békés nyugdíjas napjait, hogy egy újabb ügyet bogozzanak ki.

Mel Gibson 12 legjobb filmje

(Forrás: Filmtrailer.hu)


Article Tags: · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download