FILMEZZUNK.HU
Ajándékötletek film rajongóknak | Szupicuccok.hu

Ajándékötletek film rajongóknak | Szupicuccok.hu

2182

Ajándékötletek film rajongóknak

Hamarosan itt a Karácsony! Fejtörést okoz, hogy mivel lepd meg szeretteidet? Eleged van az illatszercsomag, nyakkendő és az üveg whiskey sablonos ötletekből? Akkor most figyelj! Tudd meg mi a kedvenc filmje és a Szupicuccok.hu megmutatja mivel lepd meg, amivel a meglepetés és öröm nem maradhat el!

DC rajongóknak:

Egy Batman köntössel nem okozol csalódást! Néha Batman is tart egy kis pihi napot az esti bűnüldözés helyett, olyankor felveszi a meleg és puha köntösét és néz valami kevésbé akció dús sorozatot, mondjuk az A zöld ijjászt. Az egész napos munka után jól esne neki is egy kis lazítás, szigorúan stílusosan és férfiasan, akkor szerezd be neki ezt a Batman-es köntöst! A bűnözők és a munka várhat! A legnagyobb hősöknek is jár a pihenés!

Ajándékötletek film rajongóknak

Tökéletes ajándék férfiaknak karácsonyra: https://szupicuccok.hu/batman-furdokontos-1000

Marvel rajongóknak

Egy Bosszúállók: Thanos Végtelen kövek bögrével tuti a siker! Mikor Thanos a Földre érkezett, hogy minden követ megszerezzen… és a Végtelen kesztyű segítségével elképzelhetetlen hatalomra tegyen szert és ezzel megszerezze azt a képességet, hogy bármikor kedvére formálhatja a valóságot… De ez már bekövetkezett, viszont most neked lehetőséged van meglepni a szeretteidet egy hasonló erővel és előnyökkel ellátott Végtelen kesztyű bögrével, mely lehetővé teszi számára, hogy megfelelő mennyiségű kávéval töltse tele, akkor, amikor csak akarja!

Ajándékötletek film rajongóknak

Itt tudod elérni: https://szupicuccok.hu/marvel-avengers-bosszuallok-thanos-vegtelen-kovek-bogre-2367

Star Wars rajongók figyelem!

Ki ne szeretné a legendás Millennium Falcon-t! Ha egy igazi rajongó meglátja ezt a tökéletes, részletesen kidolgozott asztali lámpát nem fog tovább keresni! Megtalálta a tökéletes ajándékot! De ha a sötét oldal felé húz inkább egy TIE vadász lámpától biztos, hogy oda lesz az örömtől! Kiváló minőségű fém és műanyag lámpa 3 méteres USB kábellel és mozgatható űrhajókkal ideális ajándék karácsonyra:

Ajándékötletek film rajongóknak

Millennium Falcon: https://szupicuccok.hu/star-wars-millenium-falcon-allithato-asztali-lampa-2244

TIE vadász: https://szupicuccok.hu/star-wars-tie-vadasz-allithato-asztali-lampa

Horror filmek szerelmeseinek

Egy AZ – PENNYWISE POWER BANK KÜLSŐ AKKUMLÁTOR 2500 MAH ideális ajándék! Imádja a telefonját nyomkodni? Állandóan lemerül és nincs hol töltenie? Lepd meg egy stílusos power bankkal, amit bárhova magával vihet!

Ajándékötletek film rajongóknak

Itt tudod megvenni: https://szupicuccok.hu/az-pennywise-power-bank-kulso-akkumlator-2500-mah-2577

Retro sci-fi rajongóknak

Nyuszi vagy McFly? J Ugye nem nem kell tovább körülírnom melyik filmről beszélek! Ha imádja a Deloreant ? Lepd meg egy  VISSZA A JÖVŐBE – DELOREAN FÉM KULCSTARTÓval! Ha Doki a kedvence nézd meg ezt a cuki VISSZA A JÖVŐBE – DR BROWN kulcstartót! 😀

Ajándékötletek film rajongóknak

Dr. Brown kulcstartó: https://szupicuccok.hu/vissza-a-jovobe-dr-brown-kulcstarto-1701

Delorean kulcstartó: https://szupicuccok.hu/vissza-a-jovobe-delorean-fem-kulcstarto-1669

Disney Jégvarázs 2. újra a kedvenc?

Dobd fel a szobáját egy JÉGVARÁZS – OLAF HANGULATVILÁGÍTÁSSAL! A vidám hó emberke minden kis rajongónak jókedvet és örömet okoz! Vagy egy szép Elsa és Anna csajos cuccal!

Ajándékötletek film rajongóknak

Olaf hangulatvilágítás: https://szupicuccok.hu/jegvarazs-olaf-hangulatvilagitas-2464

Elsa és Anna: https://szupicuccok.hu/jegvarazs-in-my-element-vizes-palack-2760

Rick és Morty a kicsit morbid, de vicces sorozat kedvelőinek

Igazi ajándék egy ilyen vicces asztali lámpa 6 féle fénnyel a rajzfilmből ismert fegyver portál mintával. Asztalra és falra is szerelhető! Elemmel és USB kábellel is működtethető.

Ajándékötletek film rajongóknak

Itt tudod megvenni: https://szupicuccok.hu/rick-es-morty-portal-fegyver-asztali-es-fali-hangulatvilagitas-1428

Jóbarátok az örök kedvenc

A Jóbarátok Central Perk kollekció bármely darabja fantasztikus ajándék lehet! Egy kis érdekesség: Narancsszínű kanapé, kávé szürcsölgetés, Phoebe büdös macskás dala és a robotmozgású Gunther aki, mint ahogy megszokhattuk, mindig csak a poharakat törölgeti… Ugye jó lenne újra élni a sorozatban történteket a valóságban is? Tudtad, hogy a sorozat 20. évfordulójára a New Yorkba látogatók átélhették a Jóbarátok életérzést? Sajnos ez csak egy időszakos kávézó volt, de a sikerre való tekintettel a Warner Bros Entertainment engedélyt kért, hogy használhassa a Central Perk nevet és logót egy kávéházlánc kiépítésének céljából…

Ajándékötletek film rajongóknak

És bár nem valószínű, hogy kishazánkban is nyílik egy ilyen kávézó, de attól ezt az életérzést Te is megtapasztalhatod és átadhatod egy Central Perk ajándéktárggyal Karácsonykor: https://szupicuccok.hu/jobaratok-vizes-palack-2902 

Harry Potter varázslatos világa rajongóinak

Itt az ideje, hogy elkezd beszerezni a varázsvilágba szükséges kiegészítőidet:  kezd mondjuk egy HARRY POTTER AJÁNDÉK SZETT-tel mely tartalmaz: egy üst alakú bögrét Roxfort címerrel., egy Harry Potter varázspálcája formájú tollat és egy füzetet előlapján a Roxfort címerrel. A varázspálca tol, mely nem csak a Roxfort Varázsló és Boszorkányképző Szakiskolában, hanem a varázstalan világban is hasznára fog válni! Mint ahogy tudod, a pálca választja ki a gazdáját. Ebben az esetben nem így lesz… Most te fogod kiválasztani a számára legmegfelelőbb pálcát:

Ajándékötletek film rajongóknak

Ha úgy érzed, hogy számára a főnixtoll maggal rendelkező, magyal fából faragott pálca a tökéletes választás? E pálca gazdája becsületes, bátor és sok esetben vakmerő, akár csak Harry Potter! De azért jó, ha tudod, hogy Harry-n kívül a fő gonosz Voldemort-ak is ugyanilyen pálcája volt: https://szupicuccok.hu/harry-potter-ajandek-szett-2894


Article Tags: · ·