FILMEZZUNK.HU
A séf 2014 -6 finom, illatos, laktató film

6 film, amitől garantáltan megjön az étvágyad

6252

Kajás filmek

Akármerre jársz a Világban, az étel mindenhol meghatározó a népek kultúrájában. Összeszedtünk Nektek néhány produkciót, ami a sütés-főzés szerteágazó szokásairól, receptjeiről szól. Lesz köztük mese film, vígjáték, klasszikus és dráma is. Főzzetek egy finom vacsit és nézzetek egy jó filmet! Íme a hat leglaktatóbb és legízletesebb film

Az élet ízei (2014)

Egy indiai család Franciaországba költözik. A két nemzet kultúrája totális ellentéte egymásnak, hát még a konyhájuk. A család egy jól menő, elit francia étteremmel szemben nyitja ki a hangos, illatos, túl színes, zajos éttermét. Végül egy igen exkluzív francia-indiai konyha sül ki belőle.

Koala a konyhában (2005)

A német film egy séfről és rég nem látott kisfiáról szól. A találkozásukkor van azonban egy Ausztrália szagú meglepetés is, egy koala. Az apa fia találkozás és összeszokás amúgy sem egyszerű, hát még ha ott egy állat is a konyhában.

Koala a konyhában (Ein Koala-Bär allein zu Haus, 2005)

A séf (2014)

A séfek élete nem könnyű. Van, hogy tönkre megy a házasságuk, a főnökkel a kapcsolatuk, az éttermi állásuk. Érzékenyek, és ezzel tisztában is vannak. Egy nagy törés új távlatokat hozhat. Régi álmát váltja valóra főhősünk (Jon Favreau) egy étkező kocsival, amivel járja az utcákat fiával és alkalmazottaival, éhes szájakat etetve.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · ·