FILMEZZUNK.HU
Szír messiásról készült sorozatot mutat be a Netflix

Szír messiásról készült sorozatot mutat be a Netflix

2419

Szír messiásról készült sorozatot mutat be a Netflix

Messiah címmel egy tízrészes minisorozattal indítja a 2020-as évet a Netflix, amelyben egy semmiből feltűnt, Jézus-kinézetű szír férfi Isten fiának mondja magát, csodákat tesz, százezrek követik, de amerikai és izraeli ügynököknek gyanússá válik a dolog, ezért nyomozásba kezdenek.

Messiah című új thrillerszériájának A kárhozottak királynője, az Oltári fiúk és A rítus forgatókönyvírójaként ismert Michael Petroni az ötletgazdája, és Michelle Monaghan (Hideg nyomon, Durr, durr és csók, Mission: Impossible filmek) az egyik főszereplője – írja a port.hu.

Monaghan egy CIA-ügynököt alakít, aki egy rejtélyes ügyben kezd el nyomozni: egy Szíriából érkezett férfi azt állítja magáról, hogy az apja üzenetét jött elmondani – az apja pedig nem más, mint Isten. A jelek szerint ez az új messiás ráadásul valóban képes csodát tenni, így rengeteg követője lesz, a CIA-ügynök azonban gyanakszik, hogy nem csak egy szélhámosról van-e mégis szó.

A Messiah cselekménye közben a történetet más karakterek szemszögéből is megismerik a nézők, például egy izraeli Moszad-ügynök, egy texasi prédikátor és a lánya, egy palesztin menekült, és az esetet feltáró újságírónő nézőpontjából.

8 érdekesség, amit biztosan nem gondoltál volna Michelle Monaghan-ről

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·