FILMEZZUNK.HU

Megérkezett a Pesti balhé első előzetese!

1019

Pesti balhé (2020) – Előzetes

Nagy balhé vár a nyáron! A mozirajongók – miközben az izgalmas karácsonyi mozikínálatot élvezik – már a jövő nyárra is készülhetnek: csütörtök óta a Seveled előtt a mozikban, most szerdától pedig az interneten is megnézhetik az új magyar vígjáték, a Pesti balhé első előzetesét.

A film izgalmas szereplőgárdával vág neki a balhénak: a gyerekkori barátokat, akik felnőtt korukban együtt próbálják ki a műkincsvisszarablás örömeit Mészáros Béla, Szabó Simon, Petrik Andrea, Elek Ferenc és Inotay Ákos játssza. Amikor az amatőr banda egy régi profi betörőhöz fordul segítségért, akkor Reviczky Gábor is bekerül közéjük, fő ellenségüket pedig Hegedűs D. Géza alakítja.

Lóth Balázs rendező (aki a Drága örökösök és a 200 első randi jó néhány epizódjával készült fel a feladatra) a Másnaposok-filmek speciálisan budapesti ízekkel felturbózott változatát készítette el: egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem történetét. A film első előzetese mától az interneten is megmutatja, mekkora balhé várja a mozirajongókat 2020 nyarán.

20 elképesztő filmjelenet, mielőtt használták volna a számítógépes trükköket


Article Tags: · · · · · · · ·