Hivatalos, Thanos visszatér az Marvel Univerzum 4. fázisában

Hivatalos, Thanos visszatér az Marvel Univerzum 4. fázisában

1702

Thanos visszatér!

A napokban adtunk hírt arról, hogy bár Thanost sikerült legyőzniük a Bosszúállók csapatának a Végjáték utolsó és egyben epikus összecsapásában, mindez nem jelenti azt, hogy az őrült titán ne térhetne vissza a későbbiekben az MCU-ba.

Hivatalos, Thanos visszatér az Marvel Univerzum 4. fázisában

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint ráadásul mindez most már biztosra is vehető. A magazin mindezt egy olyan forrással támassza alá, amelyből az az információ is származott, ki lesz majd a készülő Fekete Özvegyben a főgonosz, illetve melyik karakter is hal meg a Skywalker korában. És bár ez utóbbival kapcsolatban nem szeretnénk spoilerezni, annyit elárulhatunk, hogy mindkét információ megerősítést nyert.

Mivel a Marvel filmes univerzumában negyedik fázisa másik idősíkban is játszódik majd, a legvalószínűbb, hogy Thanos az Örökkévalókban lesz majd látható két alkalommal is. Egyelőre kérdéses, hogy a csecsemőkorú titán ábrázolása milyen irányba is viszi majd el a sztori, a fiatal Thanos karakterének azonban kulcsfontosságú szerep juthat majd a történetben.

A híresztelések szerint bátyját keresi fel majd, hogy segítsen, hogy segítsen a Végtelen Kövek felkutatásában. Noha az Örökkévalók előkészületei jelenleg is zajlanak, így tehát akár még a forgatókönyv is számos alkalommal módosulhat, nagy kérdés marad, mennyire szeretnének a rajongók újra találkozni az MCU eddig leghírhedtebb gonoszával.

Az Örökkévalókban szerepel az első nyíltan meleg, házas Marvel szuperhős!

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download