FILMEZZUNK.HU
Baromi ütős a Ragadozó madarak legújabb előzetese!

Baromi ütős a Ragadozó madarak legújabb előzetese!

2947

Ragadozó madarak (2020) – Előzetes

A gyönyörű Margot Robbie egymástól egészen különböző szerepkörökben bizonyította már, milyen nagyszerű színésznő, de a legnagyobb dobása az Öngyilkos Osztag-hoz kötődik. A megzabolázhatatlan, gátlástalan, vad és szexi képregényfigura, Joker menyasszonya, Harley Quinn most igazi főszereplőként tér vissza.

Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol. Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

A film rendezői székét Cathy Yan foglalhatta el, míg a főbb szerepeket az említettek mellett Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Chris Messina, Steven Williams és Derek Wilson alakítják. A Ragadozó madarak 2020. február 7-től látható a mozikban.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·