FILMEZZUNK.HU
Macaulay Culkin szereplésével jöhet egy újabb Reszkessetek, betörők!

Macaulay Culkin szereplésével jöhet egy újabb Reszkessetek, betörők!

2009

Macaulay Culkin szereplésével jöhet egy újabb Reszkessetek, betörők!

A Disney egy percig sem tétlenkedik, ha a nemrégiben felvásárolt 21th Century Fox birtokában lévő filmek rebootjáról vagy folytatásáról van szó. Az elmúlt időszakban rendre érkeznek a hírek a különféle klasszikusok leporolásáról, de ezek között akadnak olyanok, amelyekhez a rajongók döntő többsége még véletlenül sem nyúlna, mert azok pont úgy jók, ahogy vannak. Ilyen a Reszkessetek, betörők! is.

Kiderült, miért nem nézi meg Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők!-et

Mégis, a Disney már korábban bejelentette, hogy bizony ezt sem kímélik, és igenis elkészítik a folytatást, amit tulajdonképpen rebootnak is tekinthetünk. Ezzel szépen ki is verték a biztosítékot néhánymillió rajongónál, akik többek közt azt is nehezményezték, hogy márpedig nincs Reszkessetek, betörők! Kevin McCallister, vagyis Macaulay Culkin nélkül!

Az első hírek ugyanis még arról szóltak, hogy Kevin nem szerepel majd a filmben, ám a jelek szerint a Disney meghallgatta a rajongói panaszokat, és helyt is ad nekik. Így a legfrissebb információk szerint Macaulay Culkin is visszatér leghíresebb szerepéhez! Persze már, mint felnőtt teszi, és valószínűleg inkább csak egy mellékszerepben. A pletykák szerint ugyanis a történet egy Max nevű srácról szól, aki véletlenül ellop valami fontosat egy betörésből élő házaspártól, akik természetesen megpróbálják tőle visszaszerezni. Csakhogy Max otthonát egy biztonsági cég kütyüi védik, e biztonsági céget pedig nem más alapította, mint Kevin McCallister.

Amennyiben igazak a hírek, a forgatás hamarosan elkezdődhet. A rendezői székben Dan Mazer foglal helyet, a forgatókönyvet pedig Mikey Day és Streeter Seidell hozták össze. Az ügyeletes ügyefogyott betörő-házaspárt pedig Rob Delaney és Ellie Kemper alakíthatják, míg Max bőrébe Archie Yates bújhat bele. Mi pedig csak remélhetjük, hogy a Disney Plusra készülő, egyelőre cím nélküli Reszkessetek betörők reboot jobban sikerül, mint a ’97-es bődületesen gyenge harmadik rész. Mert lehet, hogy nincs Reszkessetek, betörők! Kevin nélkül, de szerintünk Harry és Marv nélkül sincs…

15 érdekesség a Reszkessetek, betörők! című filmről, amit még biztosan nem hallottál

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · ·