Öngyilkos osztag érdekességek

Elkezdődött a forgatás, jön az Öngyilkos osztag 2!

1876

Jön az Öngyilkos osztag 2

Noha a jelenleg mozikban futó, aktuális DC film, a Ragadozó madarak igencsak pozitív kritikai fogadtatásban részesült, a produkció várt anyagi sikere igencsak elmaradt. A Warnernél mint egy utolsó mentőövként megváltoztatták az alkotás címét, ám egyelőre kétséges, hogy mindez javít majd valamit is a siralmas bevételen. Persze senki nem szeretne mindezek után előre inni a medve bőrére, de James Gunn rendezésével a rajongók nagy valószínűséggel végre megkaphatják azt az Öngyilkos osztag filmet, amelyre évek óta várnak. Gunn parádés szereposztást állított fel, hiszen Margot Robbie mellett Idris Elba is szerepet kap majd a filmben.

Elkezdődött a forgatás, jön az Öngyilkos osztag 2!

Az már most bizonyosan tudható, hogy Joker nem kap majd szerepet a filmben, hiszen Jared Leto időközben „átigazolt”, így jelenleg a Morbius forgatásán dolgozik Los Angelesben. Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, az már korábban is felmerült, hogy a folytatás lényegében rebootolja a 2016-ban mozikba került Öngyilkos osztag sztoriját.

Margot Robbie Harley Quinnjét kétségtelenül imádják a rajongók, egy friss forgatási fotó alapján azonban úgy néz ki, a folytatásban visszatértek a karakter klasszikus fekete-piros külsejéhez. Az Öngyilkos osztag 2-re azonban még egy picit várniuk kell a mozirajongóknak, hiszen a film 2021. augusztus 4-én kerül majd a mozikba.

11 híresség, akik megtapasztalták a hajléktalanságot

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download