FILMEZZUNK.HU
Új mutánsok (The New Mutants, 2020) - Előzetes

Minden eddiginél hátborzongatóbb előzetest kapott az X-Men spinoff, Az új mutánsok

2420

Új mutánsok (The New Mutants, 2020) – Előzetes

Több éve már annak, hogy a Fox belevágott az Új mutánsok című film elkészítésébe, de a premierhez vezető út bukkanókkal volt tele, aminek az lett a következménye, hogy az eredetileg kitűzött időponthoz képest sokkal később, csak idén lesz bemutatva a fiatal mutánsok sötét kalandja. Szerencsére úgy tűnik, már minden a helyére került, ugyanis kaptunk egy friss előzetest.

A trailer remekül szemlélteti azt, hogy az Új mutánsok nem egy megszokott, viccelődésekkel teli szuperhősös kaland lesz, hanem cselekményét és hangulatát tekintve sokkal inkább egy horrorfilmre vagy thrillerre fog emlékeztetni. Pontosan ez teszi érdekessé az egészet, úgyhogy kíváncsian várjuk április 2-t, vagyis a premier napját, amikor is kiderül, hogy megérte-e ennyit szenvedni ezzel az egésszel.

Tehát hiába volt hosszú ideig szó újraforgatásokról, ezeket végül vagy dobták, vagy ha meg is születtek az átdolgozott jelenetek, az immár döntéshozó szerepbe kerülő Disney úgy döntött, hogy nekik mégis az eredeti, már-már horrornak is beillő verzió kell.

Filmek, melyekre érdemes lesz odafigyelni 2020-ban!

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · · · ·