FILMEZZUNK.HU
Befutott a Scooby legújabb magyar nyelvű filmelőzetese!

Befutott a Scooby legújabb magyar nyelvű filmelőzetese!

2430

Scooby (2020) -Előzetes

A Warner jövő tavasszal újból nekifut a Scooby-Doo franchise-nak, ezúttal egy nagyköltségvetésű animációs filmmel, melyhez befutott a legújabb filmelőzetes. Az eredeti alapanyaghoz látványában és tartalmában is hű feldolgozással készül a Warner a Scooby kapcsán, melyről ugyan már eddig is hallhattunk, most azonban a saját szemünkkel is megnézhetjük, sikerült-e betartani az ígéretekhez.

Ami a történetet illeti, a sztori Bozont és Scooby-Doo találkozásával és megismerkedésével kezdődik. A Rejtély Rt.-nek eddigi legnagyobb megoldásra váró misztikus ügyét kell felgöngyölítenie, amikor feltűnik a színen a szellemkutya, Cerberus. Miközben megpróbálnak a dolog végére járni, a csapat rádöbben, hogy Scooby végzete és szerepe sokkal hangsúlyosabb, mint azt valaha sejtették volna.

Ha minden a tervek szerint halad, a Scooby csak az első lesz a Hann-Berbera adaptációk közül, hogy aztán csatlakozzon az animációs filmes univerzumhoz Frédi és Béni vagy épp Tom és Jerry is. A jelenlegi állás szerint mindez csak a bevételeken fog múlni. A film rendezői székét Tony Cervone foglalta el, míg a főbb szereplők hangjait eredeti nyelven olyan sztárok kölcsönzik majd, mint Mark WahlbergAmanda SeyfriedZac Efron, Jason Isaacs, Gina Rodriguez, Ken Jeong, Iain Armitage és Mckenna Grace. A Scooby 2020. május 14-től látható a magyarországi mozikban.

10 film a 90-es évekből, amiket sosem fogunk megunni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·