Tom Hanks főszereplésével befutott a Greyhound első filmelőzetese!

Befutott a Greyhound csatahajó magyar filmelőzetese!

1229

A Greyhound csatahajó (Greyhound, 2020) – Előzetese

Magyar előzetest kapott Tom Hanks legújabb II. világháborús drámája, amely úgy tűnik, hogy a Sony idei következő nagy dobása lesz majd. A Greyhound csatahajó főszerepében az a Tom Hanks lesz majd látható, aki a Ryan közlegény megmentése óta nem vállalt megbízást háborús alkotásban.

Hanks mindezek mellett a forgatókönyv megírásában is kivette a részét, illetve Gary Goetzman mellett producerként is dolgozott a filmben. Bár a Greyhound munkálatai nem zajlottak épp zökkenőmentesen, hiszen már tavaly ősszel meg kellett volna érkeznie a mozikba, nagyon úgy tűnik, hogy a premierre májusig kell még várniuk a hazai rajongóknak. Bár a pillanatnyi helyzet alapján ez még csúszhat…

A Greyhound csatahajó története szerint a frissen kinevezett Ernest Kraust kapitány első nagyobb bevetésére készül az Atlanti-óceánon a második világháború idején egy romboló fedélzetén. A küldetés szerint egy 37 hajóból álló flotta vág neki a nyílt víznek, ahol számtalan veszély leselkedik rájuk, a helyzetüket pedig cseppet sem könnyíti meg a jelentés, miszerint 5 napig légi támogatás nélkül maradnak. Az új trailer kétségtelenül megalapozza a hangulatot a filmhez, amelynek cselekménye megtörtént eseményeken alapul.

A 10 legjobb Tom Hanks film, amit vétek lenne kihagyni

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download