Angelina Jolie édesapja, az Oscar-díjas Jon Voight videóban imádkozott a koronavírus helyzete miatt

Angelina Jolie édesapja, az Oscar-díjas Jon Voight videóban imádkozott a koronavírus helyzete miatt

3739

Jon Voight videóban imádkozott a koronavírus helyzete miatt

YouTube videóban imádkozott a koronavírus helyzet miatt Jon Voight, világhírű színész. A 81 éves keresztény művész Donald Trump, amerikai elnök munkásságának is aktív támogatója. “Ez a nemzet Isten alatt létezik, szabadságban. Jeshua felemelte a bárkáját és megmutatja majd a birodalmának, hogy ez a vírus nem fogja kitörölni az emberiséget. Végig harcolni fog értünk.” – mondta a videóban a színész, aki a bátorítás után imádkozott is.

Mindenható Atyánk. Kérlek vonzz minket magad elé, hogy még jobban szerethessünk. Megmentőnk, taníts minket még jobban, de kérlek töröld el ezt az átkot, amely rajtunk van és félelembe taszít minket. Kérlek adj békét a Szent Földön, a gyermekeinknek és az időseknek is. Kérlek add, hogy a fényed átvilágítson a szívünkön, és megerősítsen bennünket a harcra. Istenem, mi mind egyek vagyunk veled.” – így imádkozott Jon Voight, aki azt üzente az amerikaiaknak, hogy el fogjuk űzni a vírust, mert az emberiség legnagyobb ajándéka a kereszténység.

“Mi mind Isten gyermekei vagyunk. Isten áldja meg ezt a nemzetet és a teremtményeit. Védje meg az elnökünket, és a családjainkat. Szeretlek titeket.”

– fejezte be monológját a színész, aki szerint Trump csodálatos munkát végez az országban. A 81 éves színész Oscar-díjas és négyszeres Golden Globe-díjas rendező, aki Angelina Jolie édesapja.

20 híres színész, akik visszautasították életük nagy szerepét

(Forrás: hitradio.hu)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download