Box Office: Meglepően nagyot kaszált a Támadás a Fehér Ház ellen 3.

Gerard Butler főszereplésével jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

927

Jöhet a Támadás a Fehér Ház ellen 4!

Hiába tűnhet úgy, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása nem volt az az átütő siker a kasszáknál, azért a franchise-nak így is sikerült nagyjából félmilliárd dollárt összelapátolnia világszinten. Alan Siegel producer meg is osztotta a filmszéria további terveit a nagyérdeművel. Siegel elmondása szerint már a negyedik, ötödik, sőt, hatodik rész is tervben van, ráadásul egy új formátummal is szeretnék bővíteni a portfóliót.

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019) - Kritika

Tévés spinoffokat készítenének a számozott részekkel párhuzamosan, mégpedig az USA-n kívül, más-más nyelveken. Az itt bemutatott karakterekkel az lenne a céljuk, hogy valahogy aztán belefonják őket a hivatalos mozik történetébe. “Például ha csinálnánk egy indiai változatot, annak a főszereplőjét a negyedik részbe is áthoznánk” – mondta Siegel, utalva tehát ezzel arra, hogy kibővítenék a Gerard Butler-féle filmek univerzumát.

Az utóbbiban még lapul is némi ráció – világszinten ugyanis valóban jobban teljesítenek a mozik. Mégis meglepő, milyen optimistán tekintenek a fősodros részekre. Igaz, ezek még csak tervek, semmiféle hivatalos bejelentés nem történt ugyanis a jövőt illetően.

10 Gerard Butler film, amit mindenképpen látnod kell

(Forrás: hu.ign.com)


Article Tags: · · ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download