FILMEZZUNK.HU
Liam Hemsworth-t megműtötték!

Liam Hemswortht megműtötték!

1197

Liam Hemswortht megműtötték!

Liam Hemsworth (Chris Hemsworth testvére) kemény időszakon van túl. Tavaly vált el Miley Cyrustól, nemrég pedig átesett egy műtéten. Az ausztrál színész vega életmódot folytatott, amit aztán a szervezete megsínylett. Erős fájdalmai voltak, majd a kialakult vesekő miatt meg kellett őt műteni. A 30 éves világsztár a következőket mesélte a Men’s Health magazinnak:

Liam Hemsworth

“Majdnem négy éve voltam vegán, amikor tavaly februárban nagyon fáradtnak kezdtem érezni magam. Aztán vesekövem lett, és azt hiszem, az életem legfájdalmasabb hete volt. Sajtókörúton voltam a Hát nem romantikus? című filmmel, de kórházba kellett mennem, hogy megműtsenek.”

Liam nagyon figyelt az egészségére, így minden nap 5 marék spenótlevelet evett mandulatejjel, mandulavajjal, és sok vegán proteint is bevitt a szervezetébe. A vesekő azért alakult ki, mert túl sok oxalát evett. Ez  a spenótban, mandulában, krumpliban, céklában található meg, amikből túlzott mennyiséget fogyasztott. Akinél egyszer kialakul a vesekő, annak 50% esélye van arra, hogy ez megismétlődjön.

A színész mára már szerencsére teljesen felépült és azóta átértékelte étkezési szokásait és törekszik arra, hogy úgy étkezzen,  ahogy azt a szervezete megkívánja, emiatt zöldségbevitelét csökkentette, ezen felül rendszeresen sportol. A tanácsa pedig a következő:

“Ki kell tapasztalnod, hogy mi a tökéletes a szervezeted számára. Ha valami működik egy ideje, nagyszerű, folytasd. De ha változnak a dolgok, és nem érzed magad olyan jól, akkor mindent újra kell értékelned és aztán ki kell találnod, mi a helyes.”

Szerző: MéziMcFly

Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Chris Hemsworth a Thor 4-re


Article Tags: · ·