FILMEZZUNK.HU
10 Ryan Reynolds film, amit mindenképpen látnod kell

Kiderült, mi lesz Ryan Reynolds következő nagy dobása

2319

Kiderült, mi lesz Ryan Reynolds következő nagy dobása

Nem tétlenkedik Ryan Reynolds és Shawn Levy; még ki sem jött Free Guy c. filmjük, máris következő közös produkciójuk munkálataiba kezdtek. Levy (Vasököl, Éjszaka a múzeumban-filmek) rendezője, Reyndols főszereplője, valamint – David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger oldalán – producerei is új, a Skydance égisze alatt készülő filmjüknek. A forgatókönyvíró Jonathan Tropper, aki 2014-ben az Itthon, édes otthon c. dramedyn dolgozott együtt Levyvel. Új, közös filmjük egy régebbi, az Our name is Adam munkacímet viselő projekten alapul, amelyben Tom Cruise játszotta volna a főszerepet.

Kiderült, mi lesz Ryan Reynolds következő nagy dobása

Ryan Reynolds és Shawn Levy

Az alapsztori szerint Reynolds karaktere visszaugrik az időben, hogy 13 éves önmagát meglátogassa és segítséget kérjen tőle. A történetben vélhetően a férfi/fiú apjával való kapcsolatának is fontos szerepe lesz, aki a múltban annyi idős, mint Reynolds a jelenben.

A duó a Free Guy utómunkálatain dolgozik, amelyben Ryan Reynolds szintén egy alternatív valóságban találja magát: egy videójátékban. A Free Guy eredetileg júliusra tervezett bemutatóját viszont most, úgy tűnik, decemberre halasztják. Jó kérdés, hogy ez vajon érinti-e Levy és Reynolds készülő, egyelőre cím nélkül futó filmjét. Mindeközben ráadásul Reynolds a Netflix videójáték-adaptációján, a 2021-ben debütáló Dragon’s Lairen is dolgozik. Levy pedig a Stranger Things 4. évadára készül mint executive producer.

10 Ryan Reynolds film, amit kár lenne kihagyni

(Forrás: filmtekercs.hu)


Article Tags: · ·