FILMEZZUNK.HU
Hatalmas siker a Tyler Rake: A kimenekítés, jöhet a folytatás

Hatalmas siker a Tyler Rake: A kimenekítés, jöhet a folytatás

973

Hatalmas siker a Tyler Rake: A kimenekítés, jöhet a folytatás

Csak ezekben a napokban számolt be róla a Netflix, hogy a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés lehet a szolgáltatás valaha volt legnagyobb filmes bemutatója, ugyanis a becsléseik szerint 90 millió háztartásban fogják elindítani a premiertől számított első négy hétben. Természetesen nem is kellett több a rekordnézettségnél, hogy máris beigazolják az esetleges folytatásról szóló pletykákat.

Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction, 2020)

A Russo testvérek (Bosszúállók: Végtelen háború) produceri, illetve Sam Hargrave rendezői felügyeletében készült akciófilm forgatókönyvét a testvérpár tagja, Joe Russo jegyezte, aki máris megállapodott a streaming szolgáltatóval, hogy a második rész történetét is papírra veti – írja a Deadline. A Tyler Rake: A kimenekítést gyártó AGBO nevű produkciós cég bizakodó mind a direktor, mind a főhőst megformáló Chris Hemsworth visszatérését illetően, habár a Netflix ezekről csak a forgatókönyv elkészültével fog tárgyalni.

“Sikerült nyélbe ütni a megállapodást azzal kapcsolatban, hogy megírjam a Kimenekítés 2-t, de jelenleg még csak az ötletelés szakaszában járunk. Egyelőre nem döntöttük el, hogy a második rész folytatás vagy előzményfilm legyen, hiszen a lezárás mindkét alternatívára lehetőséget biztosít.”

A film megtekintésekor adná magát, hogy Tyler meghal a kimenekítés során, ám a lezárásban Ovi (Rudraksh Jaiswal) a medencéből kiemelkedve úgy érzi, valaki figyeli őt, és ekkor egy pillanatra kirajzolódik a főhős alakja. A rendező Sam Hargrave egy nyilatkozatban elmondta, hogy az ő elképzelése szerint Tyler Rake a film végén egészen biztosan meghalt volna, de miután ellentmondott ennek a tesztközönség reakciója, ezzel a szabad értelmezésű kompromisszumos megoldással mindkét oldalnak igyekeztek megfelelni.

“Az egyik utolsó akcióhős” | Kritika: Tyler Rake: A kimenekítés (2020)

(Forrás: Puliwood)


Article Tags: · · · ·