FILMEZZUNK.HU
Csúszik az első hazai ComicCon

Csúszik az első hazai ComicCon

858

Csúszik az első hazai ComicCon

Rosszul indul a hazai ComicCon, mivel ez lesz az első ilyen esemény Budapesten, de máris eltolták az időpontot. Eredetileg augusztus 15-16-án rendezték volna meg a rendezvényt, de a járvány miatt ez is eltolódik. A szervezők folyamatosan figyelik a híreket, a kormányzat napi tájékoztatóit és partnereikkel elemzik a kialakult helyzetet. Április 30-án a kormány bejelentette, hogy az 500 fő feletti rendezvények megtartása augusztus 15-ig tiltott, így nem volt más választás, mint odébb csúsztatni a rendezvény időpontját és ezzel együtt más helyszínt tűztek ki a szervezők.

Csúszik az első hazai ComicCon

Az új dátum: november 21-22-én a Hungexpo. „Természetesen az eredeti időpontra, tehát az augusztus 15-16-ra jegyet váltott látogatók nem veszítik el jegyeiket” – áll a szervezők közleményében.

Érdekesség: A leghíresebb ilyesfajta rendezvény a Comic-Con International, a San Diegó-i Nemzetközi Képregény-találkozó, amelyet évente rendeznek. Az évek során a film- és sorozatrajongók nagy, többnapos ünnepe is lett, sok ezren beöltözve mennek az eseményre, ahol sok színésszel,  producerrel, rendezővel lehet találkozni. Az ilyen eseményeken gyakran vannak fontosabb tévéipari bejelentések, sőt külön előzeteseket is készítenek új sorozatokhoz, amelyeket gyakran épp itt mutatnak be.

Szerző: MéziMcFly

Hogy kéne kinézniük a DC és Marvel hősöknek a képregények alapján?


Article Tags: ·