FILMEZZUNK.HU
Brad Pitt és Angelina Jolie kibékültek

Brad Pitt és Angelina Jolie kibékültek

4155

Brad Pitt és Angelina Jolie kibékültek

A színészpáros válásáról zengett jóideig a sajtó, ami nagyrészt Pitt alkoholproblémái miatt következett be. Most azonban a baj összehozta Angelinat és Bradet. Angelina Jolie két lányát is műteni kellett. Két örökbefogadott kislányuk, a 15 éves Zahara és a 13 éves Shiloh nemrég műtéten estek át.

6 jótékony színész, akik jó célokat szolgálnak tetemes bevételeikkel

Angelina a következőket mondta: „Az elmúlt két hónapot műtétről műtétre járva töltöttem a legidősebb lányommal Zaharával, és napokkal ezelőtt végignéztem, ahogy húga is kés alá került egy csípőműtét miatt.” A Pitt-Jolie gyerekek közül a legidősebb a 18 éves Maddox már kollégista, a 16 éves Pax és a 11 éves ikrek, Knox és Vivienne anyjukkal élnek, akárcsak Shiloh és Zahara. Ám úgy tűnik, hogy a sztárpár között javul a helyzet és rendeződni látszik kapcsolatuk. Brad Pitt azért nem vett részt a 2020 EE British Academy Film Awards rendezvényén múlt hónapban, mert végig Zahara mellett volt.

Friss hír, hogy a színész letette az italt, ezzel sikerült bebizonyítania a színésznőnek, hogy tényleg fontos számára a család és gyermekeivel is szeretné rendezni kapcsolatát.

A kibékülésre nem is kell nagyobb bizonyíték, minthogy Shiloh 14. születésnapját a legfrissebb információk szerint együtt ünnepli a család az Oscar-díjas színésznő házában. Ez minden esetre egy nagyon jó kezdet és reméljük, hogy újra összejön a pár  és boldogan élhet tovább a népes család.

Szerző: MéziMcFly

Filmsztárok, akiknek még sosem láttuk a testvérét


Article Tags: · ·