FILMEZZUNK.HU
10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

10 fantasztikus film, amit még sosem láttál, pedig kellett volna

91057

Nagyszerű filmek, amiket látni kell

Sok esetben az új filmek úgy érzik magukat, mint egy gyerek a cukorboltban. Annyi új film érkezik folyamatosan, hogy néha képtelenség választani. Alábbi cikkünkben azonban összeszedtünk tíz, viszonylag új filmet, amit mindenképpen érdemes megnézni. Íme 10 fantasztikus film, amit szerintünk még nem láttál, pedig kellett volna.

10. Steve Jobs (2015)

Szenvedélyének és találékonyságának köszönhetően a digitális korszak úttörője lett, azonban a technológiai forradalomra való törekvése nem volt áldozatmentes. Elhivatottsága családjára és önnön egészségére is kihatott. Egy leleplező film a modern idők zsenijéről, Steve Paul Jobsról és a digitális forradalom műhelytitkairól. A történet három ikonikus termékbemutató köré épül fel, egészen az 1998-as iMac prezentációjáig.

Steve Jobs

9. Aljas nyolcas (The Hateful Eight, 2015)

A polgárháborúnak már pár éve vége. John Ruth, a hóhér egy hegyi kisvárosba, Red Rockba szállítja épp foglyát, Daisy Domergue-t, akit gyilkosságért ítéltek bitófa általi halálra. A havas úton két idegent is felvesz a kocsijára, Marquis Warren őrnagyot, a hírhedt fejvadászt, és Chris Mannix-t, aki állítólag Red Rock új seriffje. Amikor egy hóvihar söpör végig a tájon, kénytelenek fedezéket keresni a hegyekben. A menedéken találkoznak újabb négy ismeretlennel…

Aljas nyolcas (The Hateful Eight, 2015)

8. A nagy dobás (The Big Short, 2015)

Amikor négy kívülálló pénzügyi szakember előre látta, amit sem a nagy bankok, sem a média, sem a kormány nem tudott észrevenni: a nagy gazdasági világválság közeledtét, egy merész befektetésre szánják el magukat, amely látszólag szembe megy minden logikával.

A nagy dobás (The Big Short, 2015)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·