Önálló filmet kaphat Batman egyik legnagyobb ellenfele, Bane!

Önálló filmet kaphat Bane, Batman egyik legnagyobb ellenfele!

1104

Önálló filmet kaphat Batman egyik legnagyobb ellenfele, Bane!

A Todd Phillips rendezésében és Joaquin Phoenix főszereplésével készült Joker film nem csupán a pénztáraknál és a kritikusoknál ment nagyot, hanem az Oscar-gálán is, ez pedig bőven elég indok a Warner Bros. számára, hogy megfontolja a folytatást, valamint akár több hasonló projekt elkészítését is (de nem csak nekik, hanem a Spawn rebootnak is segített a film sikere).

A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

Az egyik ilyen tervezet a Heroic Hollywoodos Umberto Gonzalez tisztes távolságtartással kezelendő jelentése szerint egy önálló Bane film lehet, amely állítólag  ötletszinten már létezik, de még nem vezették elő a Warner Bros. illetékeseinek. A koncepció hasonló lenne a Jokeréhez, vagyis egy rendező lehetőséget kapna rá, hogy feltárja egy DC-gonosz elméjét és mélyebbre ásson a karakterében, csak Phillips projektjével ellentétben több lenne benne a verekedés (Tom Hardy ehhez tökéletes lenne, azonban nincs arra utaló jel, hogy visszatérhet a szerephez). Mellesleg ahogyan Arthur Fleck, úgy Bane alteregójának filmjéből is kimaradna Batman.

Bár a Heroic Hollywood és Umberto Gonzalez egy-két fülese néha igaznak bizonyul, azonban semmi sem bizonyítja, hogy a fenti ötletnek van bármi igazságtartalma és tele van feltételezésekkel, így egyelőre mindenképpen pletykaként értelmezendő egyelőre. Arra azonban megfelel, hogy megkérdezzük a véleményeteket: ti megnéznétek egy önálló Bane filmet?

15 ikonikus forgatási helyszín a világ minden tájáról

(Forrás: gamestar.hu)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download