FILMEZZUNK.HU
John David Washington

Denzel Washington fia titokban lett színész

4215

Denzel Washington fia titokban lett színész

Denzel Washington kétszeres Oscar-díjas és kétszeres Golden Globe-díjas színész fia, John David Washington. Johnt már kiskorában is érdekelte a színészkedés, mivel már az általános iskolában szerepelt  az 1992-es Malcolm X című filmben. Az iskola befejezése után a Campbell High School-ban folytatta a tanulmányait, ahol intenzíven sportolt. Elvégezte a főiskolát, majd elkezdődött focis karrierje. A 36 éves srác amerikai futball-játékos lett. Négy évet játszott a Sacramento Mountain Lions csapatában. Ahogyan az lenni szokott, Neki is egy sérülés miatt kellett abbahagynia a sportolást.

John David Washington

John, míg az Achilles-inával járt kezelésekre, elment egy meghallgatásra, ahova Édesanyja kísérte el. Az HBO-n leadott Dwayne “The Rock” Johnson vezette Nagypályások című sorozatba szeretett volna bejutni. Johnt felvették a sorozatba, így Ő alakíthatta Ricky Jerret. A jó hírt Ő és Anyja is titokban tartották és csak akkor szóltak Denzelnek, amikor már 100% volt, hogy az ifjabbik Washingoné a szerep. John nagyon örült a hírnek, mivel a Nagypályások a futball világáról szól, így igazán otthon érezhette magát a szerepben. A 2015-ben indult sorozat mind az 5 évadában szerepelt, összesen 47 részben. Mikor apja, Denzel megtudta a jó hírt, nem akarta elhinni és a következőt mondta:

“Teljes hitetlenkedés volt a reakció. Folyamatosan kérdezgetett, hogy az HBO-nak? Mármint a Home Box Office HBO-nak? De tényleg? A Sziklával? De mi is a címe? Folyamatosan hüledezett, mintha nem tudná elhinni.”

Denzel  természetesen örült fia sikerének. Az ifjú színészt láthattuk már a Csuklyások: BlacKkKlansmanban is. Következő filmje Christopher Nolan rendezésében az idén bemutatásra kerülő Tenet lesz.

Szerző: MéziMcFly

Denzel Washington 15 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · ·