FILMEZZUNK.HU
Hamarabb érkezik a legújabb James Bond

Hamarabb érkezik a legújabb James Bond

1196

Hamarabb érkezik a legújabb James Bond

Már márciusban kiderült, hogy a koronavírus miatt előreláthatólag kevesebben fogják látogatni a mozikat –akkor még nem is gondolták, hogy a mozik be is fognak zárni-, így az MGM jobbnak látta, hogy nem mutatja be áprilisban James Bond legújabb filmjét. Így az amerikai premiert eltolták november 25-re. A vírusjárvány miatt sajnos sok film premierje csúszott későbbi, vagy beláthatatlan időpontra,  ami a 007-re is igaz volt, de végre itt egy kivétel amit bár szintén eltoltak, de végül hamarabb jön, mint gondoltuk. A legújabb James Bond film a 007 Nincs idő meghalni erre a bizonyíték. Az év egyik legjobban várt akciófilmje a vártnál  másfél héttel korábban kerül bemutatásra. Az eredeti tervek szerint november 25-én debütált volna  James Bond, de a legújabb információk szerint Angliában már 12-én a mozikba fog kerülni.

Hamarabb érkezik a legújabb James Bond

Amerikában, pedig mivel a Warner Bros kihúzta november 20-án a Godzilla vs. Kongot premierjét, így a szabad helyre betették a  szám szerint 25. James Bondot. A hír már hivatalos és jelenetfotókba is engedtek betekintést az érdeklődők számára. Az akciódús film rendezője Cary Joji Fukunaga. Érdekesség, hogy Daniel Craig most utoljára bújik James Bond ügynök öltönyébe. A film további szereplői Léa Seydoux, Ana de Armas, Rami Malek és Christoph Waltz lesznek.

A történet szerint Bond otthagyja az MI6 titkosszolgálatát és élvezné az életet Jamaicán. Nyugalmának vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, a CIA-s Felix Leiter és a segítségét kéri. A cél egy elrabolt tudós megmentése, ám a küldetés a vártnál sokkal kockázatosabbnak bizonyul és a 007-es egy új, veszélyes technológia birtokában lévő, titokzatos gonosztevő nyomába ered.

Szerző: MéziMcFly

A 10 legjobb Daniel Craig film, amit meg kell nézned


Article Tags: · · · · · · · ·