FILMEZZUNK.HU
Jön Ewan McGregor legújabb filmje!

Jön Ewan McGregor legújabb filmje!

1549

Jön Ewan McGregor legújabb filmje!

A 49 éves Ewan  McGregort sok fajta kategóriában láthattuk már szerepelni és egy nagyon kedvelt színész, mégis legtöbben a Star Wars Jedi lovagjaként ismerhetjük. Legutóbb a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmben láthattuk, ahol Fekete Maszkot alakította, majd Stephen King könyve alapján készült Álom doktorban láthattuk Őt viszont. Most egy animációban adja hangját egy mesehősnek, de ez nem az első eset. A Szépség és a szörnyeteg című Disney filmben a gyertyatartónak adta hangját Lumierenek. Az elvállalt szerep olyannyira bejött Neki, hogy a következő animációs felkérésre gondolkodás nélkül rábólintott.

Hihetetlen, de ezt a 20 színészt még egyszer sem jelölték Oscar-díjra

Ewan McGregor

Ewan elmondta, hogy  Guillermo del Toro felkereste Őt a Pinokkió című animációs mese adaptációjával kapcsolatban, hogy vállaljon el egy szerepet és újból kölcsönözze hangját egy mesehősnek. A színész Jiminy Cricket, azaz Tücsök Tihamér hangját fogja kölcsönözni. A bemutató nemcsak animáció lesz, hanem párhuzamosan fog készülni a Disney élőszereplős változatával.

McGregor elmondta, hogy már el is kezdett dolgozni a rendezővel és olyan jól haladnak, hogy már csak néhány jelenet van hátra a befejezésig. A filmet 2021-ben láthatjuk majd a Netflixen, a történet fókuszában pedig Pinokkió és az édesapja kapcsolata fog előtérbe kerülni. Ewant legközelebb Obi-Wan Kenobi szerepében láthatjuk, ugyanis újból felölti a Jedi csuhát és ismét szerepelni fog a Star Wars sorozatban.

Szerző: MéziMcFly

25 őrületes hasonlóság filmsztárok és dublőrjeik között


Article Tags: · ·