FILMEZZUNK.HU
Tom Cruise is csatlakozott Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös mozijához!

Tom Cruise is csatlakozott Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös mozijához!

1679

Tom Cruise is csatlakozott Dwayne Johnson és Ryan Reynolds közös mozijához!

A Netflix rendesen berobbant az utóbbi években, hiszen már nem csupán a sorozataikkal (lásd Stranger Things), de filmjeikkel is hatalmas sikereket érnek el: gondoljunk csak Az ír, a Házassági történet, a Bright vagy a Six Underground – Hatan az alvilágból című alkotásokra. Úgy látszik, hogy egy pillanatra sem állnak meg, és jövőre egy olyan művel rukkolnak elő, amiben igazi nagyágyúk fognak szerepelni.

Ryan Reynolds is csatlakozott Dwayne Johnson új filmjéhez

A most készülő Red Notice-ban Dwayne Johnson mellett Ryan Reynolds és Gal Gadot is felbukkan majd

MovieWeb írja, hogy a Rawson Marshall Thurber (Központi hírszerzés, Felhőkarcoló, Családi üzelmek, Kidobós) által rendezett Red Notice munkálatai márciusban a koronavírus-járvány miatt leálltak, de a filmben már most biztos, hogy szerepelni fog Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds, szóval emiatt is nagyon várhatjuk ezt az akció-vígjátékot, ami egy Interpol-ügynök és egy műtárgytolvaj macska-egér játékáról fog szólni.

Állítólag már most készülnek a film várható sikerére, ezért a folytatásokon is elkezdtek dolgozni, ehhez pedig szerettek volna találni egy hatalmas sztárt, aki az első részben egy rövidke feltűnés alatt felvezetné a dolgokat. A producereknek egyből Tom Cruise jutott eszükbe, és most arról pletykálnak, hogy titokban akár még össze is jöhet/jöhetett a dolog. Emiatt valószínűsíthető, hogy Tom Cruise is csatlakozott az amúgy is brutális szereplőgárdához, így a 2021-ben érkező Red Notice lett az egyik legnagyobb dobásnak ígérkező film, hiszen ilyen színészekkel biztos, hogy sok millió ember lesz kíváncsi a Netflix alkotására. Persze, ehhez az is kell, hogy egy kicsit jobb legyen a helyzet, és folytathassák a munkálatokat, de utána nincs megállás.

15 forgatási bakivideó, amit feltétlen látnod kell

(via Promotions.hu)


Article Tags: · · · · ·