FILMEZZUNK.HU
Készül Jason Momoa legújabb CGI filmje

Készül Jason Momoa legújabb CGI filmje, ami még idén a mozikba kerülhet

2619

Készül Jason Momoa legújabb CGI filmje

Jason Momoa egy igen karakteres egyéniség. Legtöbbször olyan filmekben szerepel, ahol az izmai, élces hangja és férfias, vad külseje kerül előtérbe. Legtöbben a Trónok harcából ismerhetik Khal Drogo karakterében, de szerepelt olyan nagy filmekben is, mint a: Conan, a barbár, Fejlövés, Farkasok, Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája, Braven, vagy az igen nagysikerű Aquaman. Most azonban nem mindennapi szerepe lesz, ugyanis ezúttal a hangját fogja kölcsönözni egy mesehősnek.

Készül Jason Momoa legújabb CGI filmje

1969-ben mutatták bea Fagyoska, a hóember című mesét, ahol egy hóember és egy kislány harca kerül a középpontba a mohó bűvész ellen, aki meg akarja szerezni a hóember varázserővel bíró kalapját, ami nem lesz egyszerű, hiszen a barátok mindig ott vannak a bajban és segítenek. Nos Jason ennek a fantasztikus erővel bíró hógombócnak fogja adni a hangját. A mese élőszereplős változatában lesz hallható a színész, aki ezen felkérésre örömmel mondott igent, mikor elvállalta a szerepet. Ennek a hírnek két gyermeke Lola és Nakoa is nagyon örült.

A Warner Bros.-nál gőzerővel zajlanak a munkálatok a Frosty the Snowman című mese újrafeldolgozásának előkészületein. A produkciós munkálatokban maga Momoa is részt vesz Jon Berggel és Greg Silvermannal. Silverman elmondta:

“Tudjuk, hogy Jason egy igazán szeretetteljes ember, akinek fontos az ohana, amely lényegében a karácsony valódi szelleme, és ez kell ahhoz, hogy Frosty-t életre keltsék.”

A mese a mai legmodernebb számítógépes technikával felszerelt “CGI”-ben fog elkészülni és a mozifilm a tervek szerint még idén bemutatásra kerül. A mese minden felnőttet visszavisz majd a mesék világába, hogy elvarázsolja őket.

Szerző: MéziMcFly

Brutális, ahogy Jason Momoa és Chris Hemsworth kigyúrta magát


Article Tags: · · ·